Zvezdaši u transu, čuveni kapiten došao na trening! Njegovo ime zauvek će biti u istoriji crveno-belih

25.04.2022

17:23

0

Autor: 24sedam

Specijalan gost pojavio se na stadionu Rajko Mitić i oduševio sve u klubu

Zvezdaši u transu, čuveni kapiten došao na trening! Njegovo ime zauvek će biti u istoriji crveno-belih
20180429mmZvezda16 - Copyright MN Press

Maksimalna ozbiljnost uz svest da sve drže u svojim rukama i da samo od njih zavisi hoće li još jednom podići pehar šampiona Srbije.. To je ono što se vidi na treninzima fudbalera Crvene zvezde.

Uz to ide i odlično raspoloženje, prouzrokovano upravo navedenim činjenicama. Deluje da bolje ne može. Odnosno delovalo je do današnjeg treninga. Sada znamo da uvek ima mesto za popravak raspoloženja.

Šta se dogodilo? Na pomoćnom terenu stadiona Rajko Mitić pojavio on. Nekadašnji kapiten Zvezde, čovek koji će zauvek ostati deo istorije crveno-belih, posetio je svoj bivši klub i dodatno poboljšao raspoloženje među igračima i stručnim štabom.

 

 

Prvi Zvezdin stranac koji je oko ruke stavio kapitensku traku na jednoj zvaničnoj utakmici, Mičel Donald, prisetio se dana provedenih u Ljutice Bogdana, a srdačni pozdravi sa igračima govore više od reči.

Zasad nije poznato hoće li Holanđanin ostati u Beogradu do srede kada njegov bivši klub bude igrao sa Čukaričkim (18.30, TV Arena sport) prvu u seriji odlučujućih utakmica.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike