Stanković blista posle Bačke Topole: Sada možemo na miru da proslavimo Vaskrs!

20.04.2022

16:09

0

Trener Zvezde bio ponosan na svoje igrače

Stanković blista posle Bačke Topole: Sada možemo na miru da proslavimo Vaskrs!
stankovic - Copyright MN Press

Crvena zvezda je ponovo pobedila TSC 4:0, drugi put u nešto više od dve nedelje, a trener šampiona Srbije Dejan Stanković blistao je posle pobede i istakao koliko je ponosan na svoje igrače.

- Bili smo konkretni i direktni, a ovo su utakmice gde nema popravnog. Od početka smo igrali kako smo se dogovorili i ne bih ja tu mešao derbi, jer znamo šta je naš cilj. Ovo je utakmica manje i korak bliže cilju, a momci su bili fantastični - skidam im kapu i čestitam od srca - rekao je Stanković za TV Arena sport.

On je pre meča pozvao navijače da "prepoznaju trenutak", a tribine stadiona u Bačkoj Topoli bile su pune pristalica crveno-belih.

- Zahvaljujem i crveno-beloj porodici koja je bila mnogobrojna na tribinama stadiona u Bačkoj Topoli. Ovo jeste teško gostovanje, ali kada imaš ovoliko publike pored sebe, onda se osećaš kao da je to domaći teren. Sada idemo da proslavimo Vaskrs sa našim porodicama.

Neizbežna tema bio je i Mirko Ivanić, koji je danas postigao het-trik. On je inače jedini igrač koji je odigrao svih 48 utakmica Crvene zvezde ove sezone.

- Drago mi je zbog Ivanića i het-trika, jer je on neko ko nikad ne odustaje. Imao je momenat iscrpljenosti, jer je odigrao mnogo utakmica ove sezone, ali kad treba i kad je momenat - Ivanić je pravi. Čestitam mu, kao i svima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike