Murinjo hoće Matića u Romi, Simeone bi to da pokvari! Jedno je izvesno – Srbin ostaje na top nivou!

18.04.2022

16:29

0

Autor: 24sedam

Srbin će imati još toga da kaže na najvećoj sceni

Murinjo hoće Matića u Romi, Simeone bi to da pokvari! Jedno je izvesno – Srbin ostaje na top nivou!
profimedia-0387490779 - Copyright Profimedia

Iako ulazi u poslednje godine karijere Nemanja Matić je i te kako na ceni. Potvrđuju to i vesti iz Italije, u kojima se spekuliše o želji Žozea Murinja da ponovo sarađuje sa nekadašnjim srpskim reprezentativcem, kao i o težnjama Dijega Simeonea da iskusnog vezistu dovede u Primeru.

Podsetimo, Matić je nedavno objavio da će na kraju sezone napustiti Mančester junajted, a upravo ispod te objave na društvenim mrežama poruku podrške ostavio mu je portugalski stručnjak, koji bi Matića rado video u dresu Rome.

„Posebni“ i Srbin imaju dugogodišnju, možemo reći i neraskidivu, vezu. Murinjo je bio najzaslužniji što se Matić vratio na „Stamford bridž“ posle sazrevanja u Benfiki, da bi Portugalac „povukao“ visokog vezistu u Mančester, kada je preuzeo klupu „crvenih đavola“.

Možda bi i najlogičnije bilo da Nemanja karijeru privede kraju uz trenera koji je mnogo puta dokazao koliko ceni njegove ljudske i fudbalske kvalitete, ali već sada se može reći da Murinja ne očekuje nimalo lak posao u pokušaju da na „Olimpiko“ dovede veliko pojačanje.

Razlog je Čolo Simeone. Temperamentni Argentinac navodno je već kontaktirao ljude koji su zaduženi za Matićevu karijeru i prema prvi informacijama postoje snažne indicije da bi dve strane uskoro mogle da naprave i konkretne korake ka realizaciji buduće saradnje.

Kako bilo, ono što je već sada izvesno, Nemanja Matić još nije rekao poslednju reč na najvećoj sceni…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike