Imaš 72 sata da odeš ili ću ti ubiti porodicu: Otkriveni detalji jezivih pretnji kapitenu Mančestera!

23.04.2022

09:05

0

Cela porodica prinudno iseljena, verenica i deca su u sigurnoj kući

Imaš 72 sata da odeš ili ću ti ubiti porodicu: Otkriveni detalji jezivih pretnji kapitenu Mančestera!
Hari Megvajer - Copyright Tanjug/AP Photo/Rui Vieira

Otkriveni su jezivi detalji pretnji kapitenu Mančester junajteda Hariju Megvajeru, zbog kojih je prinudno cela porodica iseljena iz kuće. Kako piše San, manijak je defanzivcu poručio da ima 72 sata da napusti klub ili će detonirati tri bombe u njegovoj kući!

Megvajer trenutno odseda kod saigrača, a njegova porodica je u bezbednoj kući posle ove ucene koja je mejlom poslata njegovom agentu.

Megvajer (29) se tada nalazio u trening centru Karington. Pošto je dobio jezivu poruku, odmah je otišao kući, gde mu se nalazila verenica Fern Hokins (27) i njihove dve ćerke. To se dešavalo dan posle poraza od Liverpula 4:0.

Naoružani policajci sa psima su pretresli njihov dom odmah, a onda i dan kasnije i nisu pronašli ništa.

Fern i ćerkice Lili Sejnt (2) i Pajper Rouz (1) su u sigurnoj kući.

- Ovo je shvaćeno veoma ozbiljno. Hari i njegovi saigrači redovno dobijaju pretnje smrću na društvenim mrežama, ali ovo je drugačije… Poruka je bila prepuna mržnje i zlostavljanja. Fern je bila histerična, više se ne oseća bezbedno. Dosta joj je svega kroz šta Hari prolazi. Neprestano ga maltretiraju, non-stop, a sada je lično i prešlo je sve granice – prenosi izvor blizak igraču za San.

Megvajer ipak ne želi da ode.

- Oni su jako bliski kao porodica i Hari ih uvek stavlja na prvo mesto, ali u isto vreme ne želi da poklekne pred ruljom koja mrzi – dodao je on.

Junajted je u lošoj formi. Megvajer zarađuje 190.000 funti nedeljno, a navijači mu redovno zvižde i ostavljaju poruke na društvenim mrežama. Među njima se često ponavlja: "Odlazi iz mog kluba".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike