Pike i drugovi u neverici! Barsine dame opčinile Katalonce - na Nou Kampu je postavljen svetski rekord!

22.04.2022

20:22

0

Autor: 24sedam

Fudbalerke Barselone nadomak finala Lige šampiona

Pike i drugovi u neverici! Barsine dame opčinile Katalonce - na Nou Kampu je postavljen svetski rekord!
Kamp nou - Copyright Profimedia/Daniela Porcelli/SPP

Brujala je Barselona danima posle blamaže katalonskog giganta u revanš meču četvrtfinala Lige Evrope protiv Ajntrahta. Ne toliko zbog eliminacije Pikea i drugova, koliko zbog 30.000 navijača nemačkog kluba koji su većim delom meča nadglašavali domaću publiku.

Desetak dana kasnije na „Nou Kamp“ je slika delimično ublažena. I to zahvaljujući maestralnim Barsinim damama, koje očigledno zavređuju sve veću podršku katalonske publike, koja, čisto primera radi, ove sezone nije nijednom podržala Ćavijeve izabranike u ovolikom broju.

 

 

Kada se pre skoro mesec dana u ženskom „El Klasiku“ na tribinama kultnog katalonskog stadiona našlo 91.554 navijača evropski mediji su se danima oduševljavali sjajnom slikom iz prestonice Katalonije, koja je večeras u etar poslala još sjajnije izdanje.

U prvom meču polufinala Lige šampiona Katalonke su do vrha napunile mrežu Volfsburga (5:1), a spektaklu na „Nou Kampu“ je prisustvovalo 91.648 navijača, što je apsolutni svetski rekord kada je u pitanju broj gledalaca na jednoj ženskoj fudbalskoj utakmici.

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike