Paklen plan Italijana, uparuju Vlahovića sa velikom zverkom! Dibala ide, dolazi ubica golmana!

23.03.2022

07:08

0

Autor: 24sedam

Menadžer Juventusa Masimilijano Alegri želi da u letnjem prelaznom roku angažuje Mohameda Salaha

Paklen plan Italijana, uparuju Vlahovića sa velikom zverkom! Dibala ide, dolazi ubica golmana!
dusan vlahovic 3 - Copyright Profimedia

Da li je reč o pustim snovima ili će se ispostaviti da Juventus može da sprovede ideju u delo, saznaćemo tokom leta.

Tek, menadžer Stare dame Masimilijano Alegri želi da napravi ubitačna napadački tandem. Umesto Paula Dibale, koji je već objavio da ne želi da ostane u klubu nakon završetka sezone, desetka je namenjena Mohamedu Salahu iz Liverpula!

Tanjug/AP Photo/Rui Vieira
 

Kako piše Kalčomerkato Egipćanin je velika želja Alegrija, a kada se zna da njegovi pregovori sa klubom sa Enfilda ne idu u dobrom pravcu, dolazak u Torino nije isključen. A to bi značilo da je napravljen tandem snova - Mohamed Salah i Dušan Vlahović.

Salah i Liverpul imaju ugovor do leta 2023. godine, pa će, ako ne dođe do dogovora o produžetku saradnje, Egipćanin gotovo sigurno već ovoga leta otići iz kluba. U suprotnom će se "crveni" odreći ogromnog novca, a to sigurno neće sebi dozvoliti.

Postavljaju se sama po sebi neka bitna pitanja u celoj priči. Najpre da li je Salah zainteresovan da se vrati u Italiju, ili bi, kako se spekuliše, radije u Španiju. A onda i kako će čelnici Juventusa pronaći novac za kupovinu tako skupog igrača. Ono što je Dibala zarađivao biće preusmereno na njegovu zamenu, ali to neće biti ni blizu dovoljnog da se zadovolje apetiti Salaha.

Tanjug/Marco Alpozzi/LaPresse via AP
 

Prema pisanju italijanskih medija u Juventusu su čak spremni da čekaju da Salahu istekne ugovor sa Liverpulom, pa da ga onda angažuju, ali je, kao što rekosmo, prilično sigurno da se Liverpul neće igrati i dozvoliti da mu propadne veliki novac koji bi stigao prodajom Salaha.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike