Tadićev trener konačno stiže u Mančester junajted! Da li će i naš kapiten sa njim?

18.04.2022

15:51

0

Junajted pronašao dugoročno rešenje

Tadićev trener konačno stiže u Mančester junajted! Da li će i naš kapiten sa njim?
Tan2022-3-15_225736679_2 - Copyright Tanjug/AP Photo/Peter Dejong

U fudbalskom svetu kruži informacija da su pregovori između Mančester junajteda, Ajaksa i Erika den Haga okončani, te da je Holanđanin novi menadžer Crvenih đavola.

Navodno, ozvaničenje se narednih dana.

Na Tviteru se oglasio i odlično obavešteni novinar, Fabricio Romano, koji takođe potvrđuje pisanje inostranih medija.

- Erik ten Hag u Mančester junajted, idemo! Dogovor o ugovoru je sada završen. Mičel van der Gag je prioritetni kandidat za stručni štab. Ajaks i Mančester junajted su u kontaktu i razgovaraju o klauzuli od 2 miliona evra - navodi se u poruci novinara.

Već izvesno vreme se govorilo da je Ten Hag prva opcija za glavnog trenera Junajteda, a koliko ima uticaja na tim, pokazao je još pre potpisa, te su ostrvski mediji najavili da u njegovim planovima za novu sezonu, nema mesta za srpskog vezistu, Nemanju Matića, koji je potom i sam potvrdio da odlazi na kraju sezone.

Holanđanin je u Ajaksu pokazao veliko poverenje kapitenu Srbije, Dušanu Tadiću, te su imali veoma uspešnu saradnju. Evidentno je da Mančesteru nedostaje vođa na terenu, i tek će ukoliko na kraju sezone ekipu napusti i Kristijano Ronaldo, kako najavljuju mediji.

Da li će se Ten Hag odlučiti da fudbalera od poverenja vrati u Premijer ligu, pokazaće vreme, a da je reč o odnosu punom poverenja, moglo se videti i pre nekoliko dana, kada je Tadić istakao:

- Nadam se da će ostati, on je odličan trener, jedan od najboljih na svetu. Pravo je zadovoljstvo raditi sa njim.

Ten Hag na mestu menadžera ekipe menja Ralfa Rangnika, koji je priskočio u pomoć u trenucima kada Ole Gunar Solskjer dobio otkaz.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike