Polufinale sa Partizanom je samo jedna utakmica u kojoj je sve moguće: Voša cilja istoriju

19.04.2022

12:33

0

Duel crno-belih i Vojvodina na programu je 11. maja

Polufinale sa Partizanom je samo jedna utakmica u kojoj je sve moguće: Voša cilja istoriju
20220406vmRadojicic1 - Copyright MN Press

Današnjim žrebom u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije odlučeno je da u polufinalu Kupa Srbije, novosadska Vojvodina gostuje Partizanu.

Taj susret, igraće se 11. maja na stadionu u Humskoj ulici, a ukoliko nakon 90 minuta bude nerešeno, pristupiće se izvođenju jedanaesteraca. Biće to drugi duel ova dva rivala u tri dana, s obzirom na to da će igrati i 7. maja u okviru plej-ofa Superlige.

Nakon žreba, oglasio se i trener Vojvodine, Dragan Radojičić

Žreb nije nimalo lak. Relativno lakša možda bi samo bila utakmica protiv Novog Pazara, ali u ovoj fazi nema lakih rivala. Ostale su četiri ekipe, svaka je tu došla zasluženo i sa najvećim ambicijama. Nama će biti dodatno teže jer se igra u Beogradu. Ali, od mene možete da čujete samo to da nema predaje, zato što je u pitanju jedna utakmica u kojoj je sve moguće - kazao je Radojičić, pa dodao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina)

 

- Potpuno sam miran i hladan po tom pitanju, jer znamo kako ćemo se pripremiti za tu utakmicu i da u tih 90 minuta može svašta da se desi. Želim da odigramo najbolje što umemo na stadionu Partizana i to će biti naš plan, želja i cilj. Vojvodina će pokušati sve što je u njenoj moći da obraduje svoje navijače, da pobedi Partizan i plasira se u finale Kupa Srbije. Očekujem da moji igrači pruže maksimum, da budu nadahnuti i motivisani i da pokušaju da uđu u istoriju – zaključio je strateg novosadske stare dame, prenosi zvanični sajt kluba.

Duel Partizan – Vojvodina na programu je 11. maja.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike