Kristijanov zavet ćutanja – Ronaldo platio bogatstvo za troje dece koja ne znaju ko su im majke!

18.04.2022

19:50

0

Autor: 24sedam

Georgina je mama dva Ronaldova deteta

Kristijanov zavet ćutanja – Ronaldo platio bogatstvo za troje dece koja ne znaju ko su im majke!
profimedia-0641861042 - Copyright Profimedia

Velika tuga zadesila je dom jednog od najboljih fudbalera svih vremena Kristijana Ronalda. Naime, tokom porođaja njegove partnerke Georgine, koja je na svet trebalo da donese blizance, došlo je do komplikacija u kojima je sin portugalskog superstara preminuo, dok će njegova sestrica za nekoliko dana biti u prilici da upozna rođenu sestru Alanu Martinu, te braću po ocu Kristijana juniora i blizance Evu i Matea.

Upravo je oko troje najstarije Kristijanove dece ispletena velika misterija, s obzirom da javnost nikada nije saznala ko su majke mališana koje je Ronaldo dobio putem veštačke oplodnje.

Javnost dugo već spekuliše o razlozima zbog kojih se as Mančester junajteda odlučio na takav način dobijanja dece, kao i o svotama koje je platio surogat majkama. Navodno, žena koja je rodila Kristijana Ronalda Juniora za taj čin dobila je 12 miliona evra, dok je majka blizanaca Eve i Matea inkasirala pet miliona evra više.

Ipak, u kasnijim istraživanjima britanski mediji su došli do drugačijih podataka. Naime, blizanci su začeti u laboratoriji u Los Anđelesu, a Ronaldo je za taj poduhvat platio jednoj od kalifornijskih agencija 150.000 evra, od kojih je 40.000 otišlo majci, čije se ime u dokumentima dostupnim javnosti ne vidi i koja najverovatnije ni ne zna kome je rodila decu.

Ipak, kada je započeo romansu sa Georginom stvari su se značajno promenile, pa je tako lepa Argentinka pre pet godina rodila Alanu Martinu, postavši jedina žena za koju se zna da je rodila Kristijanovo dete.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike