Nema kraja Ronaldovim mukama: Majka napadnutog dečaka odbila pozive, kako kluba, tako i igrača!

12.04.2022

15:35

0

Policija je već otvorila istragu, a majka izgleda ne želi da popušta.

Nema kraja Ronaldovim mukama: Majka napadnutog dečaka odbila pozive, kako kluba, tako i igrača!
ronaldo - Copyright Tanjug/AP Photo/Jon Super/

Majka 14-godišnjeg dečaka sa autizmom, koga je navodno "napao" Kristijano Ronaldo, odbila je poziv zvezde Mančester junajteda da se sastanu na Old Trafordu.

Ona se zove Sara Keli, a proteklog vikenda je svog 14-godišnjeg sina, Džejka Hardinga, prvi put na Gudison, gde su gledali kako Everton pobeđuje Junajted.

Džejk je snimao igrače kako napuštaju teren posle utakmice kada ga je navodno Ronaldo odgurnuo telefon iz nečije ruke. Bar tako izgleda prema snimcima koji kruže internetom.

Sara je za Liverpul eko rekla da je to bila ruka njenog sina, tvrdila je da je to Ronaldov "napad" i da je ruka njenog sina ostala u modricama, a da je telefon završio na podu.

Policija istražuje slučaj, a trenutno je u fazi prikupljanja dokaza, zbog čega se obratila javnosti za pomoć.

Sara je rekla da su je u ponedeljak kontaktirali i predstavnik Mančester junajteda i Ronalda, ali da ona nije bila zadovoljna odgovorima ijedne od te dve strane.

- Junajted je imao užasan odgovor na celu stvar i, da budem iskrena, samo je pogoršao stvar.

Što se tiče Ronaldovog poziva – koji je fudbaler opisao kao "znak  fer-pleja i sportskog duha" i njegovog izvinjenja, koje je Sara opisala kao "lažno", dečakova majka je rekla:

- Ja ovako gledam na stvari: ako bi ga neko napao na ulici, a onda ga pozvao na večeru, ne bismo išli. Zašto bismo? Zato što je u pitanju Kristijano Ronaldo? Ispada da mu dugujemo uslugu, ali, žao mi je, stvarno mu ništa ne dugujemo.

Ona je naglasila da je to odluka njenog sina.

Portparol Mančester junajteda potvrdio je da će klub sarađivati sa FA i policijom. Ronaldo se iste noći izvinio zbog ispada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike