Jezive scene u Londonu! Hrvat slomio nogu protivniku, pa u suzama pao na kolena! (VIDEO)

17.04.2022

15:49

0

Autor: 24sedam

Fudbal pao u potpuno drugi plan

Jezive scene u Londonu! Hrvat slomio nogu protivniku, pa u suzama pao na kolena! (VIDEO)
profimedia-0683774774 - Copyright Profimedia

Malo će se pričati o fudbalu. Rezultat će neko u prolazu samo da pomene... Utakmica Vest Hema i Barnlija ostaće upamćena po užasnom prelomu noge Ešlija Vestvuda, i očajničke reakcije "krivca" za tešku povredu gostujućeg fudalera Nikole Vlašića.

Naime, kada je video šta se dogodilo, hrvatski fudbaler se uhvatio za glavu i u suzama pao na kolena... Tešili su ga saigrači, tešili su ga fudbaleri Barnlija, ali slika koju je video sigurno će mu dugo ostati u traumatičnom sećanju.

Nema ni najmanje dileme, hrvatski reprezentativac nije imao nikakvu nameru da izazove povredu nesrećnog vezistu Barnlija, koji je uklizao i izbio jednu ničiju loptu ispred Vlašića. Nažalost, hrvatski fudbaler je nehotice stao na nogu rivalu i u prvi mah nije reagovao, ali kada je video kako Vestvudovi saigrači panično dozivaju lekarsku služu pogledao je ka njemu i u trenu ostao šokiran.

Počeo je brat legendarne skakačice uvis Blanke Vlašić nekontrolisano da skače po terenu držeči se za glavu, a posle nekoliko trenutaka u suzama je završio na kolenima. 

Uzalud su ga tešili saigrači, reči ohrabrenja dolazile su i od fudbalera Barnlija, koji su i te kako bili svesni činjenice da je ceo događaj splet užasno nesrećnih okolnosti (tome u prilog govori to što Vlašić nije dobio ni žuti karton)... Nastavio je vezista Vest Hema utakmicu, ali do fudbala mu sigurno nije bilo, pa ga je Dejvid Mojes "spasao" izmenom u 65. minutu meča.

Napomenimo, utakmica je završena bez pobednika (1:1). Gosti su poveli golom Veghorsta tri minuta posle teške povrede njegovog saigrača, Korne je u nadoknadi vremena promašio penal i propustio priliku da im duplira prednost, a domaći su do boda stigli preko Součeka u 74. minutu meča.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike