Kapiten Partizana počeo, defanzivac nastavio: Nadamo se Zvezdinom kiksu, ali ipak je bolje da ostanem nedorečen...

17.04.2022

10:41

0

Autor: 24sedam

Crno-beli žale za prilikom Nikole Terzića

Kapiten Partizana počeo, defanzivac nastavio: Nadamo se Zvezdinom kiksu, ali ipak je bolje da ostanem nedorečen...
20220416npPartizan06 - Copyright MN Press

Bez pobednika i bez golova završen je prvenstveni duel Crvene zvezde i Partizana. Tako će se borba za titulu crveno i crno-belih nastaviti, a trenutna razlika je dva boda u korist branioca titule. Zbog toga u Humskoj mogu da žale jer je najveći rival i dalje u prednosti.

- Ušli smo bolje u meč od njih, sa većom željom, jer smo znali šta nam znači pobeda u ovom derbiju. Imali smo svoje šanse, nismo iskoristili, ostaje žal, ali borićemo se do kraja. Moji saigrači i ja verujemo i daćemo sve od sebe da pobedimo u svim utakmicama do kraja - rekao je Igor Vujačić za klupski sajt, a za propuštenim prilikama žali i Nemanja Miletić.

- Nije bila toliko otvorena utakmica, ali smo imali svoje šanse gde je trebalo bolje da reagujemo, pogotovo na šansu (Nikole) Terzića, da smo tu postigli gol mislim da bi utakmica išla u skroz drugom smeru, tako da ostaje žal za tim nekim šansama.

Dobro smo odradili posao, pre svega pozadi, još jednom kažem ostaje žal, ali nećemo da se predajemo, naravno igramo do kraja i kao što je i rekao šef (Aleksandar Stanojević prim. aut.), nadam se da će proći sve fer i korektno. Ne možemo svaku utakmicu da pobedimo tako očekujemo i nadamo se da i oni neće dobiti svaku. Sigurno je da ćemo se boriti do kraja - kazao je Miletić, a zatim se osvrnuo na konstataciju na konferenciji za medije, da je trka za titulu završena, iako ima još šest kola plej-ofa do kraja.

- Ne volim da komentarišem, možda bi i otišao sad i u nekom drugom smeru, ali neću, samo ću reći da se nadam da će sve proteći fer i korektno i što je i normalno da se nadamo da oni kiksnu i ostaću samo na tome, možda i nedorečen, ali neću da nastavljam dalje - kazao je Miletić, a podsetimo o "spinovanju Zvezdinih medija" nešto ranije pričao je Saša Zdjelar.

U sredu, Partizan će biti domaćin Čukaričkom u meču 32. kola nacionalnog šampionata. Onda će ugostiti i TSC, a zatim putovati u Kruševac na duel Napretku. Posle toga dočekaće Vojvodinu, gostovati Voždovcu u malom gradskom derbiju, a sezonu okončati u Humskoj, duelom sa Nišlijama.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike