Zvezdini mediji spinuju, već su šampioni! Zdjelar je bio ogorčen posle nule na Marakani (VIDEO)

17.04.2022

04:59

0

Autor: 24sedam

- Bili smo bolji, šteta što nismo dali gol - kazao je kapiten Partizana

Zvezdini mediji spinuju, već su šampioni! Zdjelar je bio ogorčen posle nule na Marakani (VIDEO)
zdj - Copyright Printscreen / Youtube / FK Partizan Beograd

Fudbaleri Partizana gostovali su Crvenoj zvezdi u 167. "večitom derbiju", ali golova nije bilo. Posle meča na "Rajku Mitiću", šef struke crno-belih Aleksandar Stanojević ušao je u polemiku sa novinarima, a slične zamerke je imao i Saša Zdjelar.

- Znamo kako njihovi mediji funkcionišu. Kako spinuju i prave sve te priče. Kad smo bili na plus pet sve je bilo OK, a kada su oni na plus dva već su šampioni. Navikao sam da su mediji na njihovoj strani. Imam karakter i boriću se da na kraju uzmem titulu - kazao je Zdjelar za klupsku televiziju i dodao da je njegov tim bio bolji.

- Bili smo bolji, morali smo da bolje realizujemo polu kontre i kontre u prvom poluvremenu. Ostaje žal, bili smo bolji. Idemo meč po meč i nadamo se da Zvezda neće dobiti sve utakmice do kraja.

Čestitam momcima. Pokazali smo karakter, bili smo bolji. Šteta što nismo postigli gol. Bili smo bolji nego na prošlom derbiju - naveo je između ostalog Zdjelar.

Podsetimo, u prethodnom derbiju, takođe na stadionu "Rajko Mitić" bilo je 2:0 za crveno-bele.

Već u sredu, u 32. kolu crno-beli će ugostiti Čukarički protiv kojeg su u 30. kolu igrali bez golova, kao i protiv Zvezde.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike