Katastrofalna greška donela bodove TSC-u! Naslednik Saše Ilića debitovao porazom

16.04.2022

14:07

0

Autor: 24sedam

Gosti na kraju odlaze sa tri boda

Katastrofalna greška donela bodove TSC-u! Naslednik Saše Ilića debitovao porazom
CUKARICKI_vs_TSC_10 - Copyright MN Press

Fudbaleri Čukaričkog i TSC-a odigrali su utakmicu 31. kola Superlige, odnosno prvog u okviru plej-ofa, a pobedili su gosti. Rezultat je bio 3:2, a gol odluke u sudijskoj nadoknadi dao je Ifet Đakovac, posle velike greške golmana Novaka Mićovića.

Domaćin je dva puta uspeo da dođe do egala, ali i ne da u potpunosti stigne rivala i to na povratničkom debiju Milana Lešnjaka koji je na klupi belo-crnih nasledio Sašu Ilića.

Poveli su gosti iz Bačke Topole, u 36. minutu golom Martina Mirčevskog i to je bio rezultat prvog poluvremena duela na Banovom brdu.

Onda, u nastavku, gol Stefana Vukića je poništen posle intervencije VAR-a. Zatim je u 51. minutu Marko Rakonjac izjednačio, da bi novu prednost gostima sa severa doneo Ifet Đakovac.

Igrao se 53. minut, da bi u 64. minutu ponovo gol dao Rakonjac. Gol je prvo poništen, ali je posle intervencije VAR-a glavni arbitar Đorđe Maksimović pokazao na centar.

A onda, posle katastrofalne greške golmana Novaka Mićovića, koji se poigravao. Loptu je oduzeo Đakovac, a onda sa desne strane poslao loptu u praznu mrežu.

U sledećem kolu čekaju nas ovi dueli plej-ofa: TSC - Crvena zvezda, Partizan - Čukarički, Voždovac - Vojvodina, odnosno Napredak - Radnički Niš.

Superliga Srbije, 31. kolo plej-ofa:

Petak:

Radnički Niš - Voždovac 0:0

Subota:

Čukarički - TSC 2:3 (0:1)

Crvena zvezda - Partizan 18.00 (TV Arena - Premium 1)

Nedelja:

Vojvodina - Napredak 18.00 (TV Arena - Premium 3)

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike