Zapamtite ovo ime! Majkl Džekson seo na vrelu kupu Barnlija, od njega se očekuju čudo i opstanak u eliti

15.04.2022

19:00

0

Autor: 24sedam

Premijerligaš otpustio Šona Dajča posle 10 godina saradnje

Zapamtite ovo ime! Majkl Džekson seo na vrelu kupu Barnlija, od njega se očekuju čudo i opstanak u eliti
Šon Dajč - Copyright Profimedia

Najjače fudbalsko takmičenje u Engleskoj od danas je postalo bitno drugačije. Posle 10 godina saradnje čelnici Barnlija su odlučili da otpuste menadžera Šona Dajča!

Najduži trenerski staž u jednom klubu Premijer lige prekinut je zbog stanja na tabeli. Barnli je trenutno u zoni ispadanja sa 24 osvojena poena, a mesto za opstanak u eliti daleko mu je za četiri boda.

 

 

Očigledno je da su u Barnliju odlučili da sprovedu neku vrstu šok terapije kako bi izbegli sudbinu koja ih je snašla 2015. godine kada su ispali iz elite.

Veoma brzo je objavljeno i ko će naslediti Dajča na klupi, a radi se o dosadašnjem treneru U23 ekipe, čoveku zanimljivog imena i prezimena - Majkl Džekson.

 

 

Zbog toga su na društvenim mrežama već počele da se ređaju pošalice, te se može pročitati kako će, poput slavnog muzičara i ovaj Džekson, doneti "Triler", te da su neka izdanja ekipe bila loša (Bad - čuveni hit Majkla Džeksona).

Novi trener će svoj debi imati u nedelju kada Barnli gostuje Vest Hemu, a posle toga bi trebalo da se zna i da li je angažovan na duži period ili samo kao privremena zamena za dosadašnjeg šefa stručnog štaba.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike