Barselona razočarana i osramoćena! Kostić ih eliminisao, a oni istražuju kako je 30.000 Nemaca ušlo na stadion (VIDEO)

15.04.2022

06:44

0

Sumnja se da je reč i o bojkotu navijača

Barselona razočarana i osramoćena! Kostić ih eliminisao, a oni istražuju kako je 30.000 Nemaca ušlo na stadion (VIDEO)
Tan2022-4-14_233513217_0 - Copyright Tanjug/AP

Velika Barselona sinoć je eliminisana iz Lige Evrope i to nakon dvomeča sa nemačkim Ajntrahtom. U prvom meču, bilo je 1:1, dok je sinoć na Nou Kampu, ekipa iz Frankfurta, na pogon srpskog reprezentativca, Filipa Kostića, slavila sa 3:2.

Jutro posle meča, najviše se govori o sjajnoj partiji Srbina, koji je gotovo sam srušio velikana iz Katalonije i podršci koju su gosti imali sa tribina.

Nestvarna podrška Ajntrahtu, probudila je sumnju u španskom klubu, te su rešili da otvore istragu kako se na njihovom stadionu našlo 30.000 navijača ekipe iz Frankfurta.

Jasno je da su navijači bili velika podrška Ajntrahtu, doslovno 12. igrač, što domaći nije imao, čega su se dotakli i trener Ćavi i predsednik kluba Đoan Laporta.

- Situacija na tribinama? Ja sam razočaran, a tako je i sa igračima. Nismo imali atmosferu kakva nam je bila potrebna. Očekivali smo da će biti više navijača koji nas podržavaju. Hvala onima koji su večeras došli - rekao je Ćavi nakon meča.

Jedan deo tribina na Nou Kampu sinoć je bio potpuno prazan, što je pak izazvalo sumnju da je reč o nekoj vrsti bojkota.

- Ono što se desilo na tribinama je sramota i ne sme da se ponovi. Nismo mogli da pobedimo, danas smo poraženi. Svi smo tužni i ljuti zbog rezultata, ali to moramo da prihvatimo. Zbog onoga što se desilo na tribinama osećamo stid. To je bilo ponižavajuće. Preduzećemo neophodne mere - istakao je Laporta.

Procenjuje se da je na stadionu bilo oko 80.000 navijača, od kojih je oko 30.000 pružalo podršku nemačkom klubu, a inače im je u skladu sa UEFA pravilima prodato oko pet hiljada ulaznica.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike