Sergej može da bira gde će da igra! Piksi savetuje Juve

09.04.2022

07:27

0

Već ranije torinski klub je pokazao interesovanje

Sergej može da bira gde će da igra! Piksi savetuje Juve
Sergej Milinković-Savić - Copyright Profimedia/Federico Proietti / DPPI

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, govorio je za italijanske medije o aktuelnim sportskim temama, a jedna od glavnih bio je letnji prelazni rok, u kome je na Apeninima jedna od glavnih zvezda, Sergej Milinković Savić.

Stojković je tom prilikom imao i poruku za Juventus.

- Ako želite da pobeđujete, kupite igrača kakav je Sergej. Svake godine se licitira, stižu priče iz Engleske, Španije, od PSŽ i velikih italijanskih klubova, ali on ostaje na zemlji, veoma je skroman, voli Lacio - kazao je Piksi, pa dodao:

- Da, on bi za Juve bio najbolji izbog, sedam godina je u Seriji A, daje golove, asistira, odlično bi se uklopio u kod Alegrija. Da sam na mestu ljudi iz Juvenutsa ne bih čekao, uložio bih 100 miliona u njega.

Nije tu stao Stojković sa pohvalama na račun svog igrača, već je istakao da može da bira za koji će evropski klub igrati.

- Fudbal je danas takav, ko potroši više ima prednost. Za Sergeja vredi platiti kartu, navijači vole takve igrače, ima sve, tehniku kojom privlači, igra na celom terenu, daje golove i asistira, jedinstven je. Da li bi bilo bolje da ostane u Italiji? Svejedno, može da igra za bilo koji evropski klub - zaključio je Dragan Stojković Piksi.

Kako se i ranije govorilo, Lacio je spreman da proda Sergeja na leto, ali čekaju na pravu ponudu. Juventus se do sada najviše istakao, ali Rimljani žele bolju novčanu ponudu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike