Stanojević nije napao sudiju Simovića? Bio je to sportski razgovor

12.04.2022

09:47

0

Reč je o dešavanjima nakon remija na Banovom brdu

Stanojević nije napao sudiju Simovića? Bio je to sportski razgovor
20220410npStanojevic3 - Copyright MN Press

Ranije danas beogradski mediji su preneli informaciju da je trener fudbalera Partizana, Aleksandar Stanojević, nakon remija na Banovom brdu sa ekipom Čukaričkog, napao glavnog arbitra tog meča, Novaka Simovića.

Šef struke crno-belih, ubrzo se oglasio, te u izjavi za Telegraf, naveo da je došlo do slučajnog susreta, ali da tom prilikom nije bilo nikakvog napada.

- To što je napisano je apsolutna laž i spin koji verovatno nekome ide u prilog, no, nema veze sa istinom. Niti sam napao sudiju Novaka Simovića, niti sam mu ulazio u svlačionicu, niti sam ga tražio posle utakmice. Bio sam u svlačionici sa svojim igračima, a potom sam se zaputio na konferenciju za medije, kada sam u hodniku i sreo sudije, o čemu mogu da posvedoče i oni i svi prisutni. Razgovarali smo sasvim normalno, jer nam je Simović sudio već nekoliko puta i već imamo određenu komunikaciju i međusobno poštovanje. Razgovarali smo o nekim situacijama tokom meča, no, neću da iznosim detalje, ne zato što krijem nešto veliko i strašno, već zato što ne bi bilo fer ni prema njemu - kazao je Stanojević, a onda dodao:

- Bio je to civilizovan, sportski razgovor aktera utakmice, bez ikakvih uvreda, kako se navodi u pojedinim spin tekstovima, a čemu u prilog ide činjenica da me čovek nije prijavio, pošto nije ni imao razloga. Razumem težnju ka senzacionalizmu, međutim, osetio sam potrebu da kažem šta je istina, jer se ovakvim spinovima nanosi šteta svima nama i bespotrebno podižu tenzije. Nastavljamo našu borbu, dolazi nam večiti derbi i svi bi trebalo da se raduju i uživaju u toj velikoj utakmici, bez iskonstruisanih priča – jasan je Aleksandar Stanojević.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike