Stanojević bez zamerki posle remija na Banovom brdu: Ne mogu stalno ja da izigravam nešto

10.04.2022

19:21

0

Autor: 24sedam

Trener Partizana zadovoljan izdanjem svoje ekipe

Stanojević bez zamerki posle remija na Banovom brdu: Ne mogu stalno ja da izigravam nešto
_CUKA_vs_PARTIZAN_60 - Copyright MN Press

Kiksnuli su fudbaleri Partizana kada im je pobeda bila najpotrebnija. U poslednjem kolu ligaškog dela sezone, izabranici Aleksandra Stanojevića igrali su bez golova na gostovanju protiv Čukaričkog, pa će na treći ovosezonski večiti derbi, naredne subote na stadionu „Rajko Mitić“, otići sa dva boda manje u odnosu na Crvenu zvezdu.

- Posle toliko godina smo aktuelni u igri za titulu, tako da mi ne odustajemo i ne predajemo se. Današnja igra je bila izvanredna, mi smo i dalje konkurentni. Ja sam to rekao još na početku, što duže budemo u igri za titulu ja ću biti zadovoljan – kazao je za TV „Arena sport“ odmah posle meča Stanojević.

Ovoga puta strateg „valjka“ nije želeo da komentariše sudijske odluke, iako su crno-beli bili izuzetno ljuti na Novaka Simovića, kada je odlučio da fudbaleru Čukaričkog pokaže žuti karton, iako je Rikarda faulirao kao poslednji igrač odbrane. To se dogodilo u 11. minutu meča.

- Ne znam... Sada ovako vruće glave, ne mogu da pričam, ne mogu stalno ja da izigravam nešto. Imali smo mnogo šansi, Čukarički nas nije nijednom ugrozio. Momci su dali maksimum, ali bilo je previše neiskorišćenih šansi za ovakvu utakmicu. Nemam šta da zamerim mojim igračima, a o drugim stvarima ne mogu stalno ja da pričam – kazao je Aleksandar Stanojević.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike