Stanojević zagrmeo na konferenciji posle Čuke! Nastupilo je čuveno proleće, nije lako protiv institucije koja radi sve za pobedu!

10.04.2022

20:12

0

Autor: 24sedam

Trener crno-belih rekao sve što mu je na duši

Stanojević zagrmeo na konferenciji posle Čuke! Nastupilo je čuveno proleće, nije lako protiv institucije koja radi sve za pobedu!
stanojevic - Copyright FK Partizan

Fudbaleri Partizana remijem su završili ligašaki deo Superlige. U poslednjem meču pred početak plej-ofa, crno-beli su igrali bez golova na gostovanju protiv Čukaričkog, pa će naredne subote na stadion „Rajko Mitić“ stići sa dva boda manje od Crvene zvezde.

Iako odmah posle meča nije želeo previše da se bavi vanfudbalskim stvarima, na konferenciji za medije nije mogao da sakrije ljutnju zbog nekih, kako je sam istakao, očiglednih stvari.

- Nije lako boriti se sa svim stvarima, protiv Zvezde koja je dobra ekipa, ali i protiv institucije koja radi sve da pobedi. Mi smo klub koji želi da pobedi svaku utakmicu. Potrebno je da navijači prepoznaju situaciju i da nas podrže. Nije lako, pričam o činjenicama - da li je bio crveni karton, da li je bio penal u prethodnom kolu... Nismo mi baš takva ekipa da pobedimo sve utakmice. Možemo da trijumfujemo u 26, ali ne u svih 30, nismo baš toliko dobri, posebno ukoliko ima saplitanja – kazao je Stanojević i u dahu nastavio:

- Nije bilo tako na početku sezone, ali je nastupilo čuveno proleće. Dajemo svi maksimum, živimo za ovaj klub i bićemo sportska priča do kraja. Nije lako boriti se sa ovako moćnom Zvezdom na svim nivoima, od igračkog kadra do podrške na svim nivoima. Srećni smo što smo Partizan, deo čiste i prave priče, ponosan sam na igrače i idemo do koske. Ne odustajemo.

O meču sa Čukaričkim Stanojević je rekao:

- Iza nas je teška utakmica protiv Čukaričkog. Ne možemo da očekujemo da ćemo svaki susret lako pobediti. Rezultat 0:0 nije dobar za nas jer smo imali dosta dobrih šansi, kontrolisali smo utakmicu. Bili smo konkretni u prvom poluvremenu protiv Čukaričkog koji nije lako ugroziti, a uspeli smo da ga svedemo samo na šansu Ndijaea. Nemam šta da zamerim igračima. Bili smo bolji, ali smo ispustili pobedu, za razliku od prve utakmice kada je Čukarički bio egal rival.

Istakao je temperamentni trener „valjka“ da će se crno-beli boriti za titulu do kraja.

- Ne igramo protiv nekog drugoligaša pa da stvorimo 100 šansi. Imali smo i u nastavku nekoliko odličnih pretnji. Nismo bili u drugom poluvremenu dominantni kao u prvom, ali smo stvarali prilike, Menig je bio u šansi, Rikardo nekoliko puta... Prirodno je da imate nervozu jer u Srbiji morate da pobedite sve utakmice. Takođe, imamo situaciju da li je bio crveni karton 3. minutu. Te stvari utiču na prvenstvo, a nama se dešava više puta takva stvar. Ne mogu da pričam na tu temu, svaki put isto – kazao je Stanojević i završio uz još jedan osvrt na večitog rivala.

- I Zvezda je imala problema sa Čukaričkim do crvenog kartona, ta utakmica je mogla da ode i u drugom pravcu. Teško je pobediti, ali važno mi je da smo što duže u konkurenciji sa Zvezdom. Ranije je bilo praksa da smo već u prvom delu otpadali iz trke - kazao je Stanojević.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike