Ne damo na Partizan! Stanojević ponovo o spornim detaljima, a saopštio i jednu lepu vest

09.04.2022

14:03

0

Pobeda ostavlja crno-bele u prednosti na tabeli pred plej-of

Ne damo na Partizan! Stanojević ponovo o spornim detaljima, a saopštio i jednu lepu vest
0MMM2915 - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana u nedelju igraju poslednji meč ligaškog dela Superlige, a od 19.05 gostuju Čukaričkom na Banovom Brdu.

Pred ovaj susret, trener crno-belih, Aleksandar Stanojević održao je konferenciju za medije.

- Imamo utakmicu protiv ekipe koja je ubedljivo treća na tabeli i može se reći da je ovo derbi ovog kola. Znamo svi da je teško igrati na Banovom Brdu tako da ulazimo maksimalni koncentrisani i motivisani - rekao je na početku konferencije Stanojević, pa nastavio:

- Kadrovska situacije je dobra, svi su se vratili sem Obradovića. Videćemo da li su svi spremni, ali svi su zdravi. Očekuje nas trening i sastanak pa ćemo videti na koga možemo da računamo.

Od prethodnog susreta, Čukarički je ostao bez dvojice igrača,  Asmir Kajević je otišao u Vuhan, a Đorđe Petrović u MLS ligu.

- Kajević je dugo bio tu, baš kao i golman Petrović, ali oni su ekipa koja je odlično selektirana sa brzim igračima na sredini poput Lukača, Kovača i Mijailovića koji deluje. Imaju dobar skauting, dobro rade ljudi, to svi znamo. Jedan odličan klub. Otišao im je Jovanović, rekli smo da će imati problema, pa eto, pojavio se drugi napadač koji je mlađi i  takođe izvanredan.

Nije u kontaktu sa Ilićem

- Sa Sašom se niti viđam niti smo se čuli. Ovaj posao je takav da se svako bori za sebe. Nismo se videli od prošle utakmice, niti čuli - kazao je Stanojević.

 

Sa druge strane, Partizan je produžio saradnju sa Slobodanom Uroševićem i Nemanjom Stevanovićem.

- Klub hoće da priča sa svima, ali nije sad ni trenutak ni vreme da mnogo pričam o tome. Deficitirani smo na levom beku i Urošević je bio prioritet. Čeka se sada momenat da se uđe u poslednje pregovore i sa drugim igračima.

Tema je takođe bila VAR tehnologija, kao i sporni detalji u dosadašnjem delu sezone.

- Ja sam dovoljno iskusan, prošao sam dosta derbija, situacija... To nije tenzija, tu jednostavno ne date na sebe. Dve godine nisam reagovao ni na šta, ni na suđenje... Ova polusezona je drugačija i mnoge situacije su sporne. Sudija (Marko Ivković) koji je delio pravdu na našoj utakmici je sudio samo na još jednoj (Zvezda - Čukarički). Zašto je to tako, pitajte ljude iz FSS, da mene ne bi suspendovali. Sada nam svaku drugu utakmicu ne radi VAR. Sada odjednom ne radi, a prethodnih šest meseci je radio besprekorno. Ne damo na sebe, ne damo na Partizan. Mi zbog tih nekih situacija nemamo prednost domaćeg terena, analizirajte zašto. Naravno, ima tu i naših grešaka, ali... Sa neke strane se gleda površno - kazao je trener Partizana i zaključio:

- Tražili smo da se Sudijska komisija odmah oglašava posle kola. Skoro dve godine sam ovde, gubili smo mi mnoge utakmice, ne samo sad i do sada je bilo izuzetno suđenje i bilo je to dosta konkretno. Ali, od kada je sada počelo proleće, više nije isto. Da li je slučajno, namerno ili neprofesionalno... - upitao se Stanojević na kraju.

Utakmica Čukarički Partizan počinje u 19.05 u nedelju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike