Na Zvezdu bez četvorice! Lalatovićeve muke pred gostovanje u Beogradu

09.04.2022

17:50

0

Autor: 24sedam

U timu Radničkog 1923 neće biti Ubiparipa, Gajića, Pecelja i Jovanovića

Na Zvezdu bez četvorice! Lalatovićeve muke pred gostovanje u Beogradu
partizanradnkg06 - Copyright MN Press

Pohvalno je trener Crvene zvezde Dejan Stanković govorio o kolegi Nenadu Lalatovića pred gostovanje ekipe Radničkog 1923 (nedelja, 17.00 TV Arena sport) u Beogradu.

Ocenio je Stanković da u Ljutice Bogdana stiže tvrd, ali pobediv rival. I stanje na tabeli Superlige govori da bi sve osim trijumfa crveno-belih bila senzacija, a tome u prilog idu i poslednje novosti iz kragujevačkog tima.

- Bićemo značajno oslabljeni neigranjem četvorice standardnih prvotimaca, ali sam ubeđen da će svi oni igrači koji sutra budu istrčali na teren stadiona “Rajko Mitić” dati svoj maksimum u nameri da ostvare povoljan rezultat. Ovo je jedna od onih utakmica u kojoj moji igrači nemaju šta da izgube, a mogu mnogo toga da dobiju, prvenstveno jer im se pruža prilika da vide gde su u odnosu na ekipu koja je dogurala do osmine finala Lige Evrope.

Za Radnički 1923 protiv Zvezde neće igrati Voja Ubiparip, koji je imao smrtni slučaj u porodici, već duže povređeni Marko Gajić, a meč će zbog kartona propustiti Ljubiša Pecelj i Saša Jovanović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike