Ludilo od utakmice! Partizanov dželat u Ligi konferencija ispustio pobedu u nadoknadi vremena!

07.04.2022

19:01

0

Autor: 24sedam

Čak šest golova na meču Fejenorda i Slavije iz Praga

Ludilo od utakmice! Partizanov dželat u Ligi konferencija ispustio pobedu u nadoknadi vremena!
Tan2022-4-7_204921514_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Peter Dejong

Fudbaleri Fejenorda remizirali su na svom terenu sa Slavijom Prag 3:3 (1:1) u prvom meču četvrtfinala Lige konferencija.

Utakmica na "De Kujpu" obilovala je šansama i golovima sa obe strane, Holanđani su pogotkom Kokčua iz slobodnog udarca u 86. minutu bili na pragu pobede, da bi Traore u sudijskoj nadoknadi doneo češkom timu zlata vredno izjednačenje.

Iako je prepustila inicijativu rivalu, Slavija je pružila dostojan otpor, dobro se branila, vrebala iz tranzicije i na kraju je zasluženo uzela bod favorizovanom rivalu, koji i pored podrške domaćih navijača nije uspeo da obezbedi povoljan rezultat iz prve utakmice.

Holandski tim je od starta krenuo ofanzivno i već nakon 10 minuta poveo golom Sinistre. Češki tim je do kraja poluvremena uspeo da se konsoliduje i dođe do izjednačenja preko Olajinke, koji je iz sumnjive situacije postigao pogodak, budući da se nalazio na samoj granici ofsajda.

Fejenord je u nastavku susreta još više počeo da vrši pritisak na poslednju liniju rivala, što je Slavija iskoristila i pogotkom Sora u 67. minutu preokrenula rezultat. Usledila je opsada gola gostiju, nakon čega je Senesi doneo izjednačenje, da bi Kokču lepim golom iz slobodnog udarca doveo tim iz Roterdama do praga pobede.

Međutim, u poslednjem napadu Slavije, Traore je iskoristio pad koncentracije domaćih fudbalera i postavio konačnih 3:3.

Revanš meč se igra u Pragu 14. aprila.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike