Mitar od Lavova napravio mace! Kamerunci već strahuju od Srbina i to ne kriju!

07.04.2022

15:27

0

Autor: 24sedam

Rivali u grupi strepe od Aleksandra Mitrovića

Mitar od Lavova napravio mace! Kamerunci već strahuju od Srbina i to ne kriju!
0MMM6123 - Copyright MN Press

Mundijalska groznica polako počinje da drma planetu. Žreb je obavljen, učesnici Svetskog prvenstva saznali su rivale na istorijskom, prvom u zimskom periodu, SP koje će se od od 21. novembra do 18. decembra igrati u Kataru.

Ništa manje uzbuđenje nije ni u Srbiji. Trijumfalnim prolaskom kroz kvalifikacioni ciklus izabranici Dragana Stojkovića Piksija vratili su navijačima veru da fudbalska reprezentacija konačno može da napravi značajniji rezultat na velikom takmičenju.

A da velika očekivanja i te kako imaju utemeljenje pokazuje i forma većine srpskih reprezentativaca širom Evrope, od kojih se trenutno izdvaja Alekandar Mitrović.

Napadač Fulama u sredu je postigao 38. gol ove sezone u Čempionšipu, zbog čega su kamerunski mediji već u blagoj panici pred duel sa „orlovima“ (28. novembar).

- Srpski napadač je pravi otrov za protivničku odbranu. Svoj tim je vodio kroz kvalifikacije za Svetsko prvenstvo sa osam golova u isto toliko utakmica, za prvo mesto u grupi ispred Portugala. Ove sezone je nezaustavljiv u Čempionšipu, već je postigao 38 golova u 37 mečeva, a njegov Fulam je neprikosnoveni lider sa 83 boda, 11 više od najbližeg pratioca – pišu lokalni mediji i ističu:

- Odbrana nesalomivih „lavova“ je upozorena, Aleksandar Mitrović gori, svaka greška će biti naplaćena.

Podsetimo, pored Kameruna, u grupi sa Srbijom su još rivali sa prethodnog Mundijala u Rusiji Brazil i Švajcarska.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike