Ovo su čarobne noći! Benzema otkrio koji gol ga je najviše obradovao na Stamford bridžu!

06.04.2022

21:47

0

Autor: 24sedam

Maestralni Francuz igra najbolju sezonu u karijeri

Ovo su čarobne noći! Benzema otkrio koji gol ga je najviše obradovao na Stamford bridžu!
Tan2022-4-6_212952682_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Ovo je sezona Karima Benzeme. Maestralni Francuz skoro sam vodi madridski Real do trona u Primeri, a na odličnom su putu da se nađu u borbi za najvažniji klupski trofej, namenjen osvajaču Lige šampiona.

Povratnik u reprezentaciju „galskih petlova“ je het-trikom u revanš meču osmine finala elitnog takmičenja pogurao Real do konačnog trijumfa protiv PSŽ-a, da bi večeras sa nova tri gola otvorio Madriđanima vrata polufinala u dvomeču sa Čelsijem.

Benzema je zablistao na „Stamford bridžu“ i bio je najzaslužniji za trijumf Reala protiv Čelsija u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, postavši tek četvrti fudbaler u istoriji elitnog takmičenja koji je u dve uzastopne utakmice uspevao tri puta zatrese mrežu rivala, posle Luiza Adrijana, Lea Mesija i Kristijana Ronalda.

- Ovo su čarobne noći, kao i na „Bernabeuu“ protiv Pari Sen Žermena. Danas smo izašli na teren da pobedimo, da pokažemo da smo Real Madrid. Stvari su dobro funkcionisale, igrali smo dobro od prvog do poslednjeg minuta - rekao je Benzema.

Koliko je večeras Francuz bio raspoložen pokazuje i to što je do het-trika mogao da dođe već u prvom poluvremenu.

- Zadovoljan sam podjednako svakim golom, bili su od velike važnosti. Najsrećniji sam zbog toga što am postigao treći, jer sam jednu šansu propustio u prvom poluvremenu i razmišljao sam o njoj. Veoma je važno postizati golove. Potom sa postigao treći i bio sam veoma srećan - iskren je bio Benzema.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike