A šta ako Levandovski stvarno ode iz Bajerna? Samo jedan igrač ga može dostojno zameniti, ali ne odmah!

05.04.2022

09:45

0

Autor: 24sedam

Nekadašnji igrač minhenskog kluba Ditmar Haman smatra da bi Poljak trebalo da ostane u Minhenu

A šta ako Levandovski stvarno ode iz Bajerna? Samo jedan igrač ga može dostojno zameniti, ali ne odmah!
AP21338722280525 - Copyright AP photo

Poljski fudbalski reprezentativac Robert Levandovski istinska je legenda minhenskog Bajerna.

Na pomen njegovog imena, navijačima najvećeg nemačkog kluba, prolazi prijatna jeza kroz telo već godinama. I baš zbog toga su zabrinuti zbog činjenice da bi popularni Leva mogao uskoro da napusti Alijnac arenu.

Ugovor Levandovskog sa Bajernom na snazi je do 2023. godine, a sve se češće čuje da neće biti produžen. Nije tajna da bi Barselona rado kupila Poljaka, ali ni da u Bajernu uveliko razmišljaju o njegovom nasledniku.

Takvog neće biti nimalo lako pronaći, a nekadašnji igrač Bajerna Ditmar Haman smatra da bi ga trebalo zadržati još neko vreme. Ukoliko se to ne desi, kao dostojnu zamenu vidi samo jednog igrača na celom svetu.

Profimedia
 

- Trenutno ne vidim nikoga osim Halanda koji bi mogao da zameni Levandovskog. U svakom slučaju to će biti gubitak za klub, jer igrač od 21 godinu nije na nivou Levandovskog. Bar ne sada kada je u ranoj fazi karijere - rekao je Haman, pa zaključio:

- Sve, naravno, zavisi od pregovora Levandovskog i kluba, ali ako on ode, ne vidim drugog centarfora do Halanda. Bajern igra po krilu i potreba mu je neko ko može sam da igra napred. Igrač sa više tempa i izdržljivosti. A to je trenutno samo Haland.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike