Švajcarac priznao da su Džaka i Šaćiri provokatori! Nismo očekivali Srbe, pa još u odlučujućoj utakmici

02.04.2022

07:48

0

Autor: 24sedam

Komentator švajcarskog Blika traži od igrača svog nacionalnog tima da budu psihiučki dobro pripremljeni

Švajcarac priznao da su Džaka i Šaćiri provokatori! Nismo očekivali Srbe, pa još u odlučujućoj utakmici
džaka - Copyright MN Press

Komentator švajcarskog tabloida "Blik" Andreas Beni zavapio je pre žreba tražeći od fudbalskih bogova da u žrebu ne sastave opet njegov nacionalni tim i reprezentaciju Srbije. Želja mu, međutim, nije uslišena.

- Desilo se ono čemu se niko nije nadao: Švajcarska ponovo susreće Srbiju. I to u, verovatno, odlučujućoj utakmici treće grupe. Posle iskustava na Svetskom prvenstvu 2018. sa provokacijama naših igrača Granita Džake i Džerdana Šaćirija i slavlja sa dvoglavim orlom, ovo će biti izazov. Ne samo na terenu, već i van njega. Igrači moraju da budu psihički dobro pripremljeni za ovu utakmicu i da ne dozvole da budu isprovocirani - upozorava tako novinar Blika da provokatori ne budu isprovocirani, pa nastavlja:

MN Press
Šaćiri između Milivojevića i Mitrovića na SP 2018

- Dobro je što će u Muratu Jakinu ovog puta imate trenera koji će sigurno podići svest i rešiti stvari. A inače? Igrati protiv Brazila na Svetskom prvenstvu je uvek sjajno. Nije bitno da li je 2018. bila takva. Samo ime Nejmar će naelektrisati sve. Kamerun je težak protivnik i lep žreb za Bril Embolo, koji je tamo rođen. Ali svakako je protivnik koji se može pobediti. Biti na vrhu u ovoj grupi je teško, ali na kraju krajeva obavezno. Jer, reprezentacija ima ovo pravo nakon svog četvrtfinalnog podviga na EP 2021. Sa Janom Zomerom (skoro 34 godine na Svetskom prvenstvu), Fabijanom Šarom, Rikardom Rodrigezom, Remom Frojlerom, Granitom Džakom, Harisom Seferovićem (svi po 30 godina na SP), Stivenom Zuberom i Džerdanom Šaćirijem (obojica po 31 na SP), cela generacija nalazi se u zenitu. Možda im je to poslednja šansa da ponovo nadmaše uspeh na EP - zaključio je Beni.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike