Partizanu stižu lepe vesti iz Grčke! Olimpijakos doneo odluku o statusu Svetozara Markovića!

15.03.2022

19:36

1

Autor: 24sedam

Mladi štoper na tankom ledu u Pireju

Partizanu stižu lepe vesti iz Grčke! Olimpijakos doneo odluku o statusu Svetozara Markovića!
20201205npMarkovic2 - Copyright MN Press

Leto je za Svetozara Markovića počelo kao iz snova. Na velika vrata se mladi defanzivac vratio u Olimpijakos sa pozajmice u Partizanu i tokom priprema ubedio Pedra Martinsa da mu ukaže poverenje na startu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Međutim, Marković je brzo ponovo skrajnut u stranu, pa je u dosadašnjem toku sezone odigrao samo četiri meča u dresu grčkog šampiona, koji je sada srpskog štopera stavio na „tanak led“.

Naime, tamnošnji mediji pišu da je Partizanovo dete isključeno iz tima zbog disciplinskih razloga, preciznije čelnici Olimpijakosa nisu zadovoljni njegovim opštim ponašanjem u svlačionici.

Sve ovo ide u korist klubu iz Humske. Podsetimo, čelnici Partizana su tokom prošlosezonske pozajmice u nekoliko navrata pokušavali da otkupe svog đaka, ali je pirejski tim bio čvrst u odluci da Markoviću da još jednu priliku na „Karaiskakisu“.

Čak se i zimus tiho pominjala mogućnost angažovanja mladog defanzivca, kojem su, kako sada stvari stoje, širom otvorena vrata povratku u Partizan, ukoliko na leto obe strane budu želele da započnu novu saradnju.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike