Štulićev žuti karton nije jedini propust u Kupu: Da li će neko da odgovara i što je Borjan izlazio sa gol linije, šta je sa laserima!?

18.02.2022

07:55

0

O susretu Zvezde i Radničkog će se i dalje govoriti

Štulićev žuti karton nije jedini propust u Kupu: Da li će neko da odgovara i što je Borjan izlazio sa gol linije, šta je sa laserima!?
zvezdaradnicki59 - Copyright MN Press

U sredu uveče, je na stadionu "Rajko Mitić" odigran je duel osmine finala Kupa Srbije, a pored rezultata i plasmana Crvene zvezde u narednu rundu, susret je obeležila reakcija mladog napadača Radničkog iz Niša, Nikole Štulića.

Naime, u penal seriji, Štulić, koji je inače ponikao u Partizanu, je savladao Milana Borjana, za izjednačenje rezultata. 20-godišnji mladić je gestikulacijom rukom nakon pogotka, "utišao" Zvezdin sever, što se mnogima nije dopalo, pa je usledila gužva na terenu.

Kako je za 24sedam, nakon meča rekao, nije želeo da uvredi, jednostavno je to bio čin radovanja.

Ali, sudija je njegovu reakciju procenio kao provokaciju, pa je mladi napadač dobio žuti karton, što mu je bio drugi na meču.

U anketi na našem sajtu, čitaoci su imali priliku da glasaju da li je sa pravom dobio karton, a odluku glavnog sudije Marka Srećkovića, komentarisao je i nekadašnji internacionalni sudija Ninoslav Spasić.

- Da li je moguće da je glavni sudija dodelio crveni karton, odnosno drugi karton Nikoli Štuliću i to u trenutku kada se sa penala odlučivao pobednik i ko će u četvrtfinale - zapitao je najpre Spasić, prenosi Sportski žurnal.

- Kako je moguće da predsednik Sudijske komisije FSS Filipović ćuti i ne oglašava se posle ovoga? Kako je sudija ove važne utakmice položio PFI test na seminaru, baš na testu prilikom polaganja bilo je pitanje vezano za brisanje žutih kartona u toku meča i ukoliko se meč završi? U pravilia stoji da se žuti karton briše, što je materijalna povreda pravila od strane Srećkovića - smatra on.

Osvrnuo se Spasić i na neregularnosti prilikom izvođenja jedanaesteraca:

- Da li će neko da odgovara i što je prilikom kaznenih udaraca golman crveno-belih Borjan pre vremena daleko izlazio sa gol-linije? Crvenoj zvezdi nije i ne bi smela da bude potrebna pomoć sudija. Na TV snimku bilo je očigledno i da su neodgovorni navijači domaćina laserom zaslepljivali gostujuće igrače prilikom izvođenja penala i dekoncentrisali - podvukao je Ninoslav Spasić.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike