Kakve vesti za Zvezdu! Katai ponovo pogađa, vratio se i "zaboravljeni" Dioni (VIDEO)

29.03.2022

15:25

0

Autor: 24sedam

Rezultat je bio 3:1 u test meču sa BSK-om

Kakve vesti za Zvezdu! Katai ponovo pogađa, vratio se i "zaboravljeni" Dioni (VIDEO)
0MMM1825 - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su test utakmicu, tokom pauze u prvenstvu. Na pomoćnim terenima stadiona "Rajko Mitić", gostovala je ekipa BSK-a.

- Šef stručnog štaba Dejan Stanković je iskoristio reprezentativnu pauzu kako bi u prijateljskoj utakmici dodatno uigrao ekipu. Rival je bio BSK iz Borče, a naša ekipa je slavila rezultatom 3:1. U strelce su se upisali Ohi Omojuanfo, Aleksandar Katai i Luis Dioni - naveli su crveno-beli.

Prvo je Norvežanin bio strelac sa peterca posle odlične asistencije Mirka Ivanića, zatim je Katai pogodio mrežu posle duplog pasa u kaznenom prostoru, a Francuz je postigao poslednji gol na meču za crveno-bele.

To je odlična vest za tim iz Ljutice Bogdana jer se Aleksandar Katai vratio, pošto je napravio kraću pauzu zbog povrede. Zato nije igrao u meču sa Kolubarom, koji je bio odigran pre pauze u Superligi. Ali očigledno je da je spreman za napore.

Na terenu je ponovo bio i Dioni, koji je duže vreme bio van konkurencije za tim. Poslednji meč u prvenstvu je odigrao u porazu protiv Radnika krajem oktobra, a onda i odigrao samo sedam minuta protiv Mitjilanda u Ligi Evrope.

Ostaje da se vidi da li će Dioni biti u konkurenciji za naredne mečeve.

Pogledajte i detalje sa današnje utakmice.

Podsetimo, već u subotu, crveno-beli će gostovati Radničkom u Nišu. Zatim sledi meč četvrtfinale Kupa Srbije, a onda i meč 30. kola, sa Radničkim 1923. Onda će početi i plej-of,

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike