Stanković ga je očekivao na terenu, ali će se na povratak Zvezdinog veziste još malo sačekati!

26.03.2022

13:14

0

Autor: 24sedam

Nedavno je operisao zglob, a skinuo je i "čizmu"

Stanković ga je očekivao na terenu, ali će se na povratak Zvezdinog veziste još malo sačekati!
0MMM3314 - Copyright MN Press

Veljko Nikolić nije imao izbora, pa je morao na operaciju zgloba od koje se sada oporavlja. Baš zbog toga, vezni fudbaler Crvene zvezde bio je poprilično odvojen od treninga, samim tim i utakmica u Superligi, kao i u Evropi.

- Dugo sam se borio s tom povredom, a na zimskim pripremama je ustanovljeno da moram na operaciju. Teško mi je palo to sve, jer sam očekivao da ove sezone napravim dodatni iskorak i budem bolji nego prošle.

MN Press
 

Ipak, dugoročno gledano je najbolje moguće rešenje. Operacija je prošla odlično, skinuo sam "čizmu" prošle nedelje i stvarno za sada sve ide po planu - kazao je Nikolić koji je sada u ulozi navijača.

- Sada sam uz ekipu kao navijač. Konstantno se čujem sa svima, pričamo, razmenjujemo mišljenja i veoma sam srećan i ponosan na rezultate koje beležimo. Teško mi je pala eliminacija od Rendžersa, jer smo bili bolja ekipa u dvomeču, ali i to se dešava u fudbalu. Što se tiče prvenstva, verujem da ćemo biti šampioni, jer imamo najbolji tim u Srbiji. Verujem u još jednu duplu krunu.

Na kraju je i potvrdio da "ono što te ne ubije, ojača te".

- Povrede su najteža stvar u fudbalu, ali na mentalnom planu me je dosta ojačala. Prognoze su takve da bi trebalo da budem spreman za letnje pripreme. Ne žurim, strpljiv sam, ali jedva čekam ponovo da zaigram. Do tada - treninzi svaki dan i serije u slobodno vreme - zaključio je Nikolić, a pre mesec i po i šef struke Zvezde, Dejan Stanković je govorio o 22-godišnjem Nikoliću.

- Mnogo mi je žao jer se Nikolić pred kraj prvog dela prvenstva tek vratio u stroj i stvarno je davao dobre znake. Opet je doživeo peh jer ga je lopta u vazduhu pogodila u taj članak i vratio mu se bol. Pokušavamo da rešimo taj problem kako bi se što pre vratio na teren. Sigurno je da će ići u inostranstvo, kako bi specijalisti ustanovili šta mu stvara probleme, i učinićemo sve da se što pre vrati - kazao je tada Stanković.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike