Trajkovski je sinoć iznenadio Azure, a pogledajte kako se istorijska pobeda slavila u Skoplju (GALERIJA)

25.03.2022

07:03

0

Još jedan meč i na Svetskom prvenstvu su

Trajkovski je sinoć iznenadio Azure, a pogledajte kako se istorijska pobeda slavila u Skoplju (GALERIJA)
Tan2022-3-25_74613938_0 - Copyright Tanjug/AP

Fudbaleri Severne Makedonije sinoć su stigli do istorijskog uspeha pobedom u baražu za Svetsko prvenstvo koje će se u novembru igrati u Kataru. Sam plasman i dalje nije obezbeđeno, ostao je još susret sa Portugalom u finalu, ali trijumf nad Italijom i eliminacija nekadašnjeg šampiona, prepričavaće se danima.

Pogodak Aleksandra Trajkovskog u 92. minutu doneo je veliko slavlje Makedonaca, kako na terenu i u svlačionici u Palermu, tako i navijača u Skoplju.

 

 

Pobeda koja je okarakterisana kao senzacija, naročito jer su igrali bez Eljifa Elmasa donela je mnogo radosti našim južnim komšijama.

 

 

Evidentno je da kvalitet njihove lige, iz godine u godinu raste, samim tim i nacionalni sastav, ali nasuprot sebe u Palermu su imali četvorostrukog šampiona Mundijala, te aktuelnog evropskog prvaka.

 

 

Na kraju, Azuri su stadion napustili pognutih glava, svesni da će čekati na naredno učešće na velikoj svetskoj smotri, a Makedonci, pa oni još uvek slave svoj prolazak u finale, gde ih čeka Portugal, koji je sa 3:1 savladao Tursku.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike