Novi selektor "orlića" debitovao pobedom! "Zmaj" i mladi partizanovac doneli vredne bodove!

24.03.2022

18:07

0

Autor: 24sedam

Za pet dana u Bačkoj Topoli sa Jermenijom

Novi selektor "orlića" debitovao pobedom! "Zmaj" i mladi partizanovac doneli vredne bodove!
SRB_vs_MAC_1064 - Copyright MN Press

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Severnu Makedoniju u utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Rezultat u utakmici odigranoj na stadionu Voždovca u Beogradu bio je 2:1, tako da i dalje postoje teorijske šanse za plasman na završni turnir.

Ekipu koji predvodi selektor Goran Stevanović će naredni meč odigrati za pet dana u Bačkoj Topoli, sa Jermenijom, koja je poslednja na tabeli.

Poveli su "orlići" golom Miloša Pantovića, koji je na neki način bio domaćin, s obzirom da je član Voždovca. U 9. minutu nije mu bilo teško da savlada gostujućeg golmana Davida Denkovskog. Posle kornera sa desne strane, bio je usamljen na drugoj stativi i bez problema je pogodio.

U nastavku meča, Slobodan Tedić je imao odličnu priliku, ali je Denkovski šut sa desetak metara odbranio u stilu rukometnog golmana. Tako da se na poluvreme otišlo sa rezultatom 1:0.

U 67. minutu, Srbiji je bio olakšan posao, pošto je Besar Iseni doio drugi žuti karton. Odmah zatim šansu da zaigra je dobio Nemanja Jović. Samo 15 minuta kasnije, posle odličnog centaršuta sa leve strane mladi fudbaler Partizana glavom je poslao loptu u mrežu.

I samo minut kasnije, usledila je kontra koju je realizovao Bojan Dimoski. Ipak, to nije sprečilo pobedu tima Stevanovića koji je debitovao na klupi.

Sada je Srbija na trećem mestu sa osam bodova, a kao što je rečeno na stadionu TSC-a imaće priliku za nove poene. Do kraja kvalifikacija ima još četiri meča.

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike