Stevanović okuplja "orliće"! Objavljen spisak za kvalifikacije u kojima mnogo toga nije valjalo, pozvan i Stankovićev sin

14.03.2022

20:08

0

Autor: 24sedam

U prethodnom meču slavila Ukrajina

Stevanović okuplja "orliće"! Objavljen spisak za kvalifikacije u kojima mnogo toga nije valjalo, pozvan i Stankovićev sin
20201129npStevanovic7 - Copyright MN Press

Za selektora mlade fudbalske reprezentacije nedavno je imenovan Goran Stevanović, a danas je objavljen i spisak. "Orlići" će nastaviti sa kvalifikacijama za plasman na Prvenstvo Evrope 2023. godine, a planirani su dueli sa Severnom Makedonijom (24. mart - stadion Voždovca) i Jermenijom (29. mart - stadion TSC u Bačkoj Topoli).

Stevanović je pozvao 23 fudbalera.

To su: golmani Miloš Gordić (Crvena zvezda), Novak Mićović (Čukarički) i Filip Stanković (Volendam)

defanzivci: Viktor Rogan (Čukarički), Damjan Pavlović (Standard, Lijež), Strahinja Eraković (Crvena zvezda), Boris Popović (Serkl Briž), Dimitrije Kamenović (Lacio), Uroš Drezgić (Čukarički), Damjan Daničić (Dinamo, Zagreb) i Andrija Radulović (Crvena zvezda)

igrači sredine terena: Jovan Lukić (Čukarički), Ivan Ilić (Verona), Edin Ajdinović (Voždovac), Marko Ivezić (Voždovac), Nikola Terzić (Partizan), Nemanja Jović (Partizan), Stefan Mitrović (Radnički, Niš), Željko Gavrić (Ferencvaroš), Miloš Pantović (Voždovac), Stefan Tomović (Proleter)

kao i napadači Slobodan Tedić (Cvole) i Uroš Milovanović (Radnik, Surdulica).

Kao što se vidi na spisku je i golman Stanković, sin šefa struke Crvene zvezde i nekadašnjeg reprezentativca, Dejana Stankovića. To mu je ujedno i prvi poziv za nacionalni tim.

Naša mlada reprezentacija ima veoma loš učinak. U kvalifikacionoj grupi nalazi se na pretoslednjem mestu sa pet bodova iz šest utakmica. Prva je Francuska sa 16 bodova iz šest okršaja, a od Srbije je lošija samo Jermenija, sa tri boda.

U poslednjem meču, Ukrajina je bila bolja sa 2:1.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike