Degenek nemo gledao kako mu tone Australija! Japan i Asano idu u Katar, "kengurima" još jedna šansa (VIDEO)

24.03.2022

12:28

0

Autor: 24sedam

Japan definitivno izborio mundijalsku vizu

Degenek nemo gledao kako mu tone Australija! Japan i Asano idu u Katar, "kengurima" još jedna šansa (VIDEO)
degenek - Copyright Tanjug/AP

Bivši Zvezdin štoper Miloš Degenek zajedno sa svojim saigračima iz odbrane reprezentacije Australije snose krivicu što se "kenguri" nisu direktno plasirali na SP u Kataru ove godine.

U odlučujućem meču protiv selekcije Japana oni su poraženi sa 0:2, a oba pogotka postigao je Kaoru Mitoma u 89. i 90+4. minutu meča. Junak pobede Japana,

Tanjug/AP
Takuma Asano u šansi

igrač vodećeg belgijskog tima Uniona, dobio je priliku pet minuta pre kraja meča, u trenucima kada je protivničkim defanzivima koncentracija bila na izmaku, a snaga na izidsaju. Oni su samo nemo posmatrali kako su se Mitoma i društvo na kraju šetali njihovim kaznenim prostorom i nisu imali nikakvu reakciju pre postizanja golova.

 

 

Australija nije ostala bez šansi da se nađe na Mundijalu. Oni će igrati protiv trećeplasiranog tima iz druge grupe, što će verovatno biti UAE ili Liban, a posle tog meča odlaze u  "interkontinentalni baraž" protiv petoplasiranog tima iz Južne Amerike.

 

 

Uz Japan direktno se u Katar plasirala i selekcija Saudijske Arabije iz grupe B, dok iz grupe A vizu već imaju Južna Koreja i Iran.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike