Piksi se suočava sa novim problemom! Izgleda da Vlahović neće biti jedini Orao koji se vratio u Italiju pre vremena!

22.03.2022

22:12

0

Autor: 24sedam

Radi se o Sergeju, Lacio čeka izveštaj iz Srbije

Piksi se suočava sa novim problemom! Izgleda da Vlahović neće biti jedini Orao koji se vratio u Italiju pre vremena!
profimedia-0672129350 - Copyright Profimedia/Federico Proietti / DPPI

Prvo okupljanje Piksijevih „orlova“ u 2022. godini nije počelo u idealnom raspoloženju. Podsetimo, najbolji fudbaleri Srbije doputovali su u Beograd kako bi se spremili za prijateljske susrete sa Mađarskom i Danskom na kojima Dragan Stojković Piksi neće moći da računa na Dušana Vlahovića, koji će se posle dogovora Juventusovih i doktora u srpskoj reprezentaciji vratiti u Torino kako bi pauzu u prvenstvu iskoristio za rehabilitaciju povređene prepone.

Ipak, izgleda da to nisu jedine loše vesti za „orlove“ u ovom ciklusu, jer Italijani pišu da potencijalni problem ima i vezista Lacija Sergej Milinković-Savić.

Ugledna „Gazeta delo Sport“ javlja da je reprezentativac „orlova“ „stradao“ tokom rimskog derbija sa Romom (0:3), pošto postoji sumnja da je nekadašnji fudbaler Vojvodine doživeo prelom nosa.

- Udarac je bio veoma težak, ne samo metaforički zbog ubedljive pobede Rome. Sumnja se da je Sergej doživeo prelom nosa, ali je morao da se odazove pozivu reprezentacije i otputovao je za Beograd. Medicinsko osoblje Lacija sada čeka izveštaj srpskih kolega – piše „Gazeta“, koja nagoveštava da bi i SMS trebalo da pođe Vlahovićevim stopama.

- Kada se problem dijagnostikuje, igrač bi trebalo da se vrati u Italiju i podvrgne odgovarajućem tretmanu. Moguće je i da će morati da se podvrgne manjoj operaciji – javlja „Gazeta delo Sport“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike