Boli me svako buđenje, ali nastavljam! Ibrahimović progovorio o problemima sa kojima živi

28.12.2021

18:56

0

Autor: 24sedam

Legendarni Šveđanin poručuje da će igrati sve dok oseća nalete adrenalina koji ga gura napred

Boli me svako buđenje, ali nastavljam! Ibrahimović progovorio o problemima sa kojima živi
ibrahimović - Copyright Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović, čovek od punih 40 godina. Zlatan Ibrahimović, fudbaler koji i dalje ima mesta u najjačim klubovima. Nema mnogo takvih primera u fudbalskoj istoriji.

Legendarni švedski fudbaler po godinama je sigurno zreo za penziju, ali mu glava i karakter ne daju ni da pomisli o završetku karijere.

Nije mu lako, ali ne odustaje. Jednostavno je takav čovek. Čak je nedavno poručio kako se "plaši" povlačenja i života posle igračke karijere. A sada je objasnio kako izgleda život profesionalnog fudbalera koji ima punih 40 godina.

- Svakog jutra se probudim sa bolovima, ali nastavljam. Osećam adrenalin. Ove godine adrenalin je tu zbog Skudeta - rekao je Ibrahimović, pa pričao o danima u Milanu.

- Sve je stvar mentaliteta, treniram kao što igram. Svaki dan je finale. Bilo je teško kada sam došao u Milan, ali stvorili smo grupu, atmosferu koja sve nadilazi. Osoblje u klubu je sjajno, bio sam u mnogo klubova u karijeri, ali ovde je stvarno odlično. Mi smo grupa koja ide ka istom cilju.

Nije Ibrahimović propustio priliku da još jednom naglasi ko je najbolji fudbaler na svetu. Nije ga mnogo dotakla ni činjenica da je Lionel Mesi osvajač Zlatne lopte.

- Zlatna lopta je lepa stvar, ali meni nije potreban da kažem da sam najbolji - zaključio je Ibrahimović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike