Dragović tužan, Borjan se već okreće domaćim takmičenjima

17.03.2022

20:40

0

Crvena zvezda je večeras eliminisana iz Lige Evrope

Dragović tužan, Borjan se već okreće domaćim takmičenjima
20211016ivKolubaraZvezda27 - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde nisu stigli do iznenađenja u revanšu Lige Evrope. Nakon 3:0 u Glazgovu, ekipa Rendžersa je na stadionu "Rajko Mitić" poražena sa 2:1. Puleni Dejana Stankovića su pokazali i želje i znanje, ali je nedostajalo sreće i u ovom susretu, kao i pre sedam dana.

U prvoj izjavi, odmah po izlasku sa terena, čuvar mreže Crvene zvezde i kapiten Milan Borjan je istakao da se sada okreću domaćim takmičenjima.

- Naši navijači su rekli sve. Neverovatna utakmica, nismo imali sreću na našoj strani u obe utakmice, šteta što smo ispali. Preponosan sam na ove momke, odradili su fenomenalan posao. Idemo dalje, sada se koncentrišemo na prvenstvo i kup – zaključio je kapiten crveno-belih, Milan Borjan.

Defanzivac Zvezde, Aleksandar Dragović, smatra da je rival na sreću stigao do četvrtfinala.

- Tužan sam što nismo prošli jer smo imali šanse za to. Po mom mišljenju, Rendžers je prošao srećno. Imali smo šanse, ali nismo dali golove. Svakako, svaka čast svakome, i svima koji su igrali, i onima koji su bili na klupi. Hvala i navijačima što su ponovo bili naš 12. igrač. Šteta što nismo prošli – kazao je Dragović, pa dodao:
 
- Umorni smo, ali takav je fudbal. Borili smo se do poslednje sekunde. Trudili smo se da postignemo i treći gol, iako je sve već bilo gotovo, ali opet, uradili smo to za navijače. Svaka čast momcima i celom timu. Idemo dalje.
 
Na kraju, osvrnuo se i na fantastičnu podršku navijača.

- Voleo bih da svaki vikend bude ovako pun stadion. Naši navijači su uvek uz nas, i kada nam ide, i kada nam ne ide. Oni su uvek uz nas, i hvala im. Nadam se da će i u nedelju biti uz nas u ovolikom broju – zaključio je Dragović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike