Zvezde padalice! Za Ronalda i Mesija Liga šampiona postaje noćna mora - ovo im se nikada nije desilo!

16.03.2022

17:36

0

Autor: 24sedam

Najbolji fudbaleri sveta prvi put se suočavaju sa ovako lošim iskustvom

Zvezde padalice! Za Ronalda i Mesija Liga šampiona postaje noćna mora - ovo im se nikada nije desilo!
profimedia-0344981255 - Copyright Profimedia

Deceniju i po Kristijano Ronaldo i Leo Mesi dominirali su evropskim fudbalom. Tandem najboljih fudbalera sveta prosto se utrkivao ko će oboriti više rekorda i postaviti nove granice dostignuća vezanih za najvažniju sporednu stvar na svetu, ali u poslednje dve godine kod dva superstara očigledan je pad u gotovo svakom segmentu – kako individualnom, tako i ekipnom.

Jasno je da u Ronaldovom i Mesijevom slučaju krštenica igra sve veću ulogu. Veliki asovi i sasvim sigurno jedni od najboljih fudbalera svih vremena svojski se trude da ostanu na vrhu još koju godinu, ali Liga šampiona za njih polako postaje noćna mora.

Naime, portugalski i argentiski superstarovi drugu godinu uzastopno propustiće četvrtfinale elitnog takmičenja, u kojem su nastupali u prethodnih 15 izdanja najkvalitetnijeg klupskog takmičenja pod okriljem UEFA.

Podsetimo, Ronaldov Mančester junajted u utorak uveče je eliminisan od madridskog Atletika, koji je na „Old Trafordu“ slavio 1:0, dok je Mesijev PSŽ prošle nedelje ispustio dva gola prednosti u dvomeču sa madridskim Realom.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike