Šok u Amsterdamu i Mančesteru! Benfika izbacila Ajaks, Atletiko slavio na „Old Trafordu“!

15.03.2022

21:59

0

Autor: 24sedam

Tužan kraj za Dušana Tadića

Šok u Amsterdamu i Mančesteru! Benfika izbacila Ajaks, Atletiko slavio na „Old Trafordu“!
Tan2022-3-15_224555787_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Peter Dejong

Imali su Ajaks i Mančester junajted sjajne rezultate iz prvih mečeva osmine finala Lige šampiona, ali su u toj fazi završili takmičenje za ovu sezonu. Vratili su se "kopljanici" i "crveni đavoli" neporaženi iz Lisabona i Madrida, ali su večeras svojim navijačima priredili pravi šok.

Ajaks je u Amsterdamu poražen od Benfike 1:0, dok je istim rezultatom Atletiko slavio na "Old Trafordu".

Nema dileme da je holandski šampion svoju najveću priliku prokockao u Portugalu. Dva puta je Ajaks vodio na "La Lužu" pre dve nedelje, ali je na kraju bio zadovoljan i nerešenim rezultatom. Ispostavilo se bez pokrića, pošto su večeras za jalove napade kažnjeni iz prekida, Nunjeza u 77. minutu meča.

U Mančesteru je viđena slična slika, s tom razlikom što su "đavoli" s pravom bili zadovoljni posle prvog duela na "Metropolitanu", gde je im remi velike nade doneo Elanga u završnici meča. Ipak, na "Teatru snova" Ronaldo i drugovi su večeras razočarali. Samo nekoliko prilika bilo je nedovoljno da se ugrozi Simeoneova granitna defanziva. Trenutak odluke odigrao se u 41. minutu, kada je Lodi doneo veliko slavlje gostima. 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike