Zvezdin rival se ne šali! Rendžers lagano pobedio, a dve stvari su potpuno iste kao u duelu sa crveno-belima

13.03.2022

18:31

0

Autor: 24sedam

U Glazgovu je bilo 3:0 za "policajce"

Zvezdin rival se ne šali! Rendžers lagano pobedio, a dve stvari su potpuno iste kao u duelu sa crveno-belima
Tan2022-3-10_212658518_1(1) - Copyright Tanjug/Jane Barlow/PA via AP

Fudbaleri Rendžersa obezbedili su plasman u polufinale Kupa Škotske. Kao gost, protivnik Crvene zvezde u Ligi Evrope je pobedio ekipu Dandija. Rezultat je bio 3:0, a ekipa Đovanija van Bronkhorsta je prilično brzo rešila pitanje pobednika.

Već u devetom minutu, Konor Goldson je doveo "policajce" u vođstvo. U 25. minutu, kapiten Džejms Tavernije je pogodio sa bele tačke, za 2:0. Podsetimo, u četvrtak je savladao i Milana Borjana, takođe sa "kreča".

Plasman među četiri najbolja samo je potvrdio Fašn Sakala, u 87. minutu. Inače, napadač iz Zambije je na početku drugog poluvremena zamenio Glena Kamaru.

Danas je Van Bronhorst izveo je sledeću ekipu: Meklahlin, Tavernije, Goldson, Helander, Bejsi, Sands, Džek, Remzi, Kamara, Kent i Morelos, a u nastavku su zaigrali i Ruf, Sakala, Dialo, Louri i Meken.

Podsetimo, Rendžers je identičnim rezultatom pobedio Zvezdu kojoj će gostovati u četvrtak na stadionu "Rajko Mitić". Prvak Srbije će sutra gostovati Metalcu u meču Superlige i to će ujedno biti i poslednja provera pred revanš u koji ulazi sa značajnim zaostatkom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike