Protivnik Zvezde u 3 dana upisao 2 "trojke": Treneru Rendžersa je sada samo prvak Srbije u mislima!

13.03.2022

19:19

0

Autor: 24sedam

U nacionalnom kupu bili bolji od Dandija

Protivnik Zvezde u 3 dana upisao 2 "trojke": Treneru Rendžersa je sada samo prvak Srbije u mislima!
AP17256755550600 - Copyright AP photo

Glazgov Rendžers je izborio plasman u polufinale Kupa Škotske, posle ubedljive pobede nad Dandijem. Rezultat je bio 3:0, a menadžer Đovani van Bronkhorst je najavio da već razmišlja o narednom rivalu. To je Crvena zvezda koja će u četvrtak biti domaćin u revanšu osmine finala Lige Evrope.

- Najvažnije je da smo u polufinalu. Krenuli smo punim gasom, sa mnogo energije i snage. Utakmicu smo rešili veoma rano (u 25. minutu bilo 2:0 prim. aut. i od tada nismo dozvolili sebi da se oklizneo. Ostali smo fokusirani - kazao je Holanđanin uz osvrt na trijumf nad Zvezdom u četvrtak. I tada je bilo 3:0.

- Zaboravili smo na utakmicu u Evropi i od prvog minuta pokazali da želimo plasman u sledeće kolo. Uradili smo sve što je bilo potrebno, a sada razmišljam samo o Crvenoj zvezdi - zaključio je Van Bronkhorst.

Danas je Holanđanin napravio nekoliko izmena u odnosu na meč koji je u četvrtak odigran na "Ajbroksu". Starteri su bili Meklahlin, Helander, Sends i Remzi, a u četvrtak su to bili Mekgregor, Balogun, Lundstram i Aribo. Dakle, šansu je dobio i Remzi koji je na pozajmici iz Juventusa.

Tako je današnja ekipa izgledala ovako: Meklahlin, Tavernije, Goldson, Helander, Bejsi, Sands, Džek, Remzi, Kamara, Kent i Morelos. U nastavku su zaigrali i Ruf, Sakala, Dialo, Louri i Meken.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike