Zemljotres u Parizu! Nejmar i Ramos hoće da idu iz PSŽ-a na kraju sezone!

14.03.2022

21:42

0

Autor: 24sedam

Tandem prelomio u odluci posle zvižduka sa tribina „Parka prinčeva“

Zemljotres u Parizu! Nejmar i Ramos hoće da idu iz PSŽ-a na kraju sezone!
profimedia-0645364782 - Copyright Profimedia

Nema mira na „Parku prinčeva“ još od izuzetno bolne eliminacije iz Lige šampiona. Poraz od Real Madrida na „Santijago Bernabeuu“ (3:1) pokrenuo je lavinu šokantnih informacija iz Pariza, kojima se ne nazire kraj.

Počelo je sa navodnom tučom Nejmara i Donarume već u svlačionici madridskog stadiona, nastavilo se najavljenim odlascima sportskog direktora Leonarda i trenera Poketina, da bi se poslednja u nizu šokantnih situacija odigrala minulog vikenda, kada su navijači PSŽ na „Parku prinčeva“ izviždali i izvređali najveće zvezde u timu tokom meča sa Bordoom.

Tu, ipak, nije kraj mukama „svetaca“. Kako madridski „As“ saznaje, posle „toplog zeca“ sa tribina koji im je predviđen u sopstvenoj kući, Nejmar i Serhio Ramos najozbiljnije razmatraju mogućnost da na leto napuste PSŽ.

Što se tiče brazilskog napadača, još pre nekoliko dana su se pojavile spekulacije o tome kako vlasnici kluba neće imati ništa protiv da ga puste ukoliko se pojavi kupac zainteresovan da ga odvede. Dešavanja sa nedeljnog meča i uvrede koje je doživeo samo su ga dodatno približili izlaznim vratima „Parka prinčeva“, ali bi jedan od problema u celoj priči mogla da predstavlja velika plata koju Nejmar ima u Parizu i koju veoma mali broj evropskih klubova može da iznese.

S druge strane, nekadašnji kapiten madridskog Reala stigao je minulog leta kao veliko pojačanje Parižana. Nažalost po obe strane, iskusni defanzivac više vremena provodio je u ambulanti nego na terenu, pa je nedavno i sam Leonardo indirektno priznao grešku zbog angažovanja jednog od najboljih štopera na svetu. Zbog svega toga, rastanak dve strane posle samo jedne godine zajedničkog života deluje kao idealno rešenje za sve.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike