Partizanov "Ajmo, Milivoje" nije izgubio nadu: Ja još verujem da ćemo se radovati tituli!

14.03.2022

14:38

0

Autor: 24sedam

Bivši desni bek crno-belih vidi da je Stanojevićev tim u krizi, ali očekuje da će naći izlaz iz nje

Partizanov "Ajmo, Milivoje" nije izgubio nadu: Ja još verujem da ćemo se radovati tituli!
marko milovanović - Copyright MN Press

Bivši defanzivac Partizana Milivoje Ćirković još nije izgubio veru da će naslednici u crno-belim dresovima podići trofej prvaka Srbije na kraju uzbudljive trke u Superligi, iako je svestan da će posle remija protiv Napretka biti sve mnogo teže.

Ćirković ističe da tim kao što su crno-beli nikako ne bi smeli da zavise od jednog igrača, s tim da praksa pokazuje kako sve postaje komplikovanije kada na terenu nema Bibarsa Natha. Zapravo, sve je počelo od večitog derbija...

- Od večitog derbija se nismo oporavili još - priča nekadašnji desni bek Partizana i nastavlja:

- Pobedili smo Mladost i Spartak, ali osetilo se da to nije ona igra, da je većina igrača u padu forme. Verovatno i umor čini svoje, ali bez obzira na sve probleme, ne treba sada da se stane. I dalje smo u igri za prvo mesto. Nadam se da ćemo tu ostati i da ćemo biti domaćini u derbiju. Taj detalj na kraju može biti odlučujući i ja verujem da ćemo se na kraju radovati tituli.

MN Press
Milivoje Ćirković

Ne postoje čarobne reči koje mogu pomoći ekipi da izađe iz krize, već samo vreme i strpljenje:

- Samo pobede vraćaju u život. Šta sad da se radi? Izgubiš derbi, pa primiš pet komada od Fejenorda na svom terenu, ali moraš dalje! Primala je i moja generacija pet komada od Petah Tikve i Slavije, pa je Partizan nastavio da živi. Nadam se da će i Natho biti vraćen u tim! Nije dobro da tim od 28 igrača zavisi od pojedinca, ali očigledno je da Izraelac donosi sigurnost. Ubeđen sam da se sa Fejenordom ne bi na onaj način odigrala utakmica da se on nije povredio kod prvog gola - zaključio je Ćirković za 24sedam.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike