Bliži se plej-of Superlige! Sada Čukarički čeka TSC u novom okršaju

11.03.2022

16:55

0

Autor: 24sedam

Očekuje nas duel treće i šestoplasiranog tima

Bliži se plej-of Superlige! Sada Čukarički čeka TSC u novom okršaju
20210918npColovic01 - Copyright MN Press

Fudbaleri Čukaričkog će u subotu dočekati TSC u utakmici 27. kolu Superlige Srbije, a duel na Banovom Brdu najavili su fudbaler Stefan Čolović, u ime domaćina, kao i trener Žarko Lazetić ispred gostiju.

"Brđani" su u poslednja četiri susreta osvojili deset bodova, ekipa iz Bačke Topole u tom periodu sakupila je osam bodova.

- Već smo odigrali jedan sjajan meč protiv TSC-a ove sezone, na njihovom prelepom stadionu u Bačkoj Topoli. Bila je to utakmica na evropskom nivou, uživanje je bilo igrati na takvom terenu. Uz sve to, pobedili smo, osvojili tada važne bodove - rekao je Čolović za klupski sajt.

Posle duela protiv TSC-a "Brđanima" slede dva gostovanja u Novom Sadu, Vojvodini, pa Proleteru, potom u poslednjem meču pred početak plej-ofa čekaju Partizan.

- Za sada razmišljamo o TSC-u. Dobra su ekipa, imaju odlične pojedince, dolaskom Lazetića na mesto trenera vidi se i pomak u igri. Dovoljno je da pomenem samo iskusnog Škuletića i ekstratalentovanog Banjca. Ipak, na Brdu treba mi da se pitamo. Isto tako je i Napredak imao odlične pojedince, ali kad smo na našem nivou, problema ne bi trebalo da bude - dodao je Čolović.

Šed struke gostiju, Lazetić istakao je da će utakmica sa Čukaričkim biti težak duel, s obzirom na to da je klub sa Banovog brda u odličnoj formi koju potvrđuju iz sezone u sezonu.

MN Press
 

- Gostujemo kvalitetnoj ekipi koja se u ovoj izjednačenoj ligi izdvojila i čvrsto pozicionirala na trećem mestu tabele. Imaju sjajne igrače, dobar stručni štab i igraju evropske utakmice što mnogo govori o njima. Uskoro počinje plej-of i raduje me što smo pobedom na prošloj utakmici uspeli da se izdignemo posle teške prošle polusezone i početka ove. Krenuli smo uzlaznom linijom po pitanju forme i rezultata, a samim tim i na tabeli - zaključio je Lazetić.

TSC trenutno zauzima šestom mesto na tabeli sa 34 osvojena boda, dok je Čukarički treći sa 48 bodova.

Utakmica će početi u 19 časova, uz prenos na TV Arena sport.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike