Želela ga Zvezda, želeli ga strani klubovi, ali... TSC produžio saradnju sa Mihajlom Banjcem!

10.03.2022

16:17

0

Autor: 24sedam

Sam igrač je istakao zadovoljstvo postignutim dogovorom

Želela ga Zvezda, želeli ga strani klubovi, ali... TSC produžio saradnju sa Mihajlom Banjcem!
20211216mrBanjac6 - Copyright MN Press

Fudbalski klub TSC je produžio saradnju sa veznim igračem Mihajlom Banjcem do juna 2024. godine.

U saopštenju kluba ističu da su ponosni što su uspeli da se dogovore i produže ugovor sa sjajnim mladim igračem, koji je svojim kvalitetom, odgovornim ponašanjem i odnosom prema radu to zaslužio.

Za Banjca su u nedavno završenom zimskom prelaznom roku ozbiljno bili zainteresovani Crvena zvezda i još neki strani klubovi poput belgijskog Anderlehta i češke Slavije, ali TSC je uspeo da ga sačuva u svojim redovima.

Banjac je naglasio da mu je veliko zadovoljstvo što je ostao u TSC-u i istakao da je to za njegov dalji razvoj kao igrača najbolje rešenje.

- Biti u jednom ovakvom klubu i zaslužiti poštovanje produžetkom ugovora do juna 2024. godine je velika satisfakcija i sreća za mene. Gotovo pune dve godine sam u Bačkoj Topoli. Klub dobro poznajem a i oni znaju i cene moje kvalitete. Ovde sam mnogo naučio i dobio mnogo prostora za napredak. Odigrao sam 69 mečeva u dresu plavo-belih, a ove sezone sam od trenera dobio poverenje da zaigram u svakoj od 26 prvenstvenih utakmica. Mislim da to samo po sebi govori da odluka o ostanku i produžetku saradnje nije bila ni neočekivana ni teška - rekao je Banjac za klupski sajt.

Banjac je do sada za TSC postigao 13 golova, a ove sezone je vodeći strelac kluba. Svi u stručnom štabu su uvereni da će i u narednom periodu pružati pođednako dobre partije.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike