"Ajbroks" se tresao, trešće se i "Marakana"! Trener Rendžersa ne otpisuje Zvezdu, uprkos velikom kapitalu

11.03.2022

06:33

0

Autor: 24sedam

"Policajci" sačuvali mrežu na svom stadionu

"Ajbroks" se tresao, trešće se i "Marakana"! Trener Rendžersa ne otpisuje Zvezdu, uprkos velikom kapitalu
AP17256755550600 - Copyright AP photo

Rendžers ima mnogo veće šanse da se plasira u četvrtfinale Lige Evrope, ali je šef struke prvaka Škotske Đovani van Bronkhorst i dalje oprezan. Uprkos pobedi nad Crvenom zvezdom od 3:0.

Na "Ajbroksu" je bilo 50-ak hiljada navijača i bilo je veoma bučno. Ali je Holanđanin svestan da će slično biti i na "Rajku Mitiću" sledećeg četvrtka.

- Mislim da su oni zaista jaki, kao što sam ranije rekao. Oni su ovde sa razlogom. Srećan sam zbog rezultata koji smo ostvarili, ali, još nije gotovo. Možemo da budemo srećni sa učinkom, ali sledeće nedelje moramo da budemo tamo. Atmosfera koju oni imaju u Beogradu je slična ovoj koju imamo ovde. Moramo da budemo spremni. Trebalo bi da se pripremimo za Dandi u nedelju, a onda u ponedeljak bi trebalo da mislimo ponovo o Crvenoj zvezdi - kazao je strateg "policajaca" i dodao.

- Kada postignete tri pogotka protiv tima kakva je Crvena zvezda, to jeste dobar učinak, ali tek smo na pola puta. Mi idemo tamo sledeće nedelje i imamo veliku šansu da odemo u sledeću rundu. Sve kreće iz početka - zaključio je Holanđanin.

Revanš je na programu u četvrtak.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike