Šou na Zvezdinoj konferenciji! Dragoviću se omakla psovka, Stanković "morao" da ga poljubi u glavu!

11.03.2022

06:20

0

Autor: 24sedam

Defanzivac crveno-belih ipak smatra da je njegov tim odigrao dobro, uprkos porazu

Šou na Zvezdinoj konferenciji! Dragoviću se omakla psovka, Stanković "morao" da ga poljubi u glavu!
Copyright FK Crvena zvezda

Sa minusom i nadom da zaostatak od tri gola može da se nadoknadi ekipa Crvene zvezde se vraća u Beograd. Prvak Srbije je poražen od Rendžersa, a u mreži Milana Borjana lopta je završila tri puta.

Posle utakmice na "Ajbroksu" u osmini finala Lige Evrope, pred novinarima su se pojavili šef struke Dejan Stanković, kao i iskusni defanzivac Aleksandar Dragović.

Na konstataciju novinara da je mogao Borjan još koji put da bude savladan, usledio je i spontani odgovor reprezentativca Austrije.

- To su jedine šanse koje su imali. Sve je rečeno, odigrali smo veoma dobru utakmicu. Mi smo izgubili utakmicu zbog prekida, znali smo to, visoki su... Kapiten (Džejms Tavernije) dobro centrira i je** ga, nije to tako lako - kazao je Dragović, a onda ga je Stanković, onako spontano, poljubio u glavu.

Jedan od strelaca je bio i Alfredo Morales koji je odbrani Zvezde zadavao mnogo problema. 

- Znali smo da je dobar napadač i da ume da zadrži loptu. Već posle prvog duela s njim, zamalo što nisam pao, ali posle je sve bilo u redu. Gol je dao iz prekida, a to je jedina šansa koju je imao. Mislim da smo kao odbrana odigrali dobru utakmicu, osim prekida. Analiziraćemo to i potrudićemo se da takve greške više ne pravimo - zaključio je Dragović.

Revanš je zakazan za četvrtak (18.45), a crveno-belima ostaju teoretske šanse za plasman u četvrtfinale Lige Evrope. Mada realno, nisu velike.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike