Tragedija u Meksiku kakva nije viđena u ovom veku! Ostalo mnogo mrtvih da leži posle tuče na stadionu u Keretaru (FOTO, VIDEO)

06.03.2022

10:43

2

Autor: 24sedam

Strahuje se da ima najmanje 17 mrtvih

Tragedija u Meksiku kakva nije viđena u ovom veku! Ostalo mnogo mrtvih da leži posle tuče na stadionu u Keretaru (FOTO, VIDEO)
tuča4 - Copyright Tanjug/AP

Meksički mediji i javnost ostali su u šoku posle scena sa prekinute utakmice Keretaro - Atlas, u kojoj je prema izveštajima nezvaničnih izvora ostalo mrtvo da leži 17 navijača.

Strahuje se da bi brojka mogla da bude veća. U prvim vestima iz Meksika pisalo se o 22 povređena i dva koja se nalaze u teškom stanju, ali sada slutnje postaju sve crnje i govori se o mrtvima na sve strane kojima se još otkriva indetitet.

 

 

Utakmica je prekinuta u 62. minutu pri vođstvu gostujućeg Atlasa od 0:1, kada su njegovi navijači započeli tuče na više mesta na stadionu.

 

 

Blage fizičke čarke veoma brzo su se pretvorile u krvave obračune. Ljudi su ostajali bez svesti na zemlji, a majke sa decom pokušale su preko tunela kraj samog terena da potraže spas od pakla na tribinama.

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike