Briga u Juventusu: Portugalac ranije napustio meč zbog povrede

08.11.2020

16:44

0

Autor: Milan Nastić

Pauza od dve nedelje će dobro doći za Ronalda

Briga u Juventusu: Portugalac ranije napustio meč zbog povrede
Copyright Tanjug/AP/Alfredo Falcone/

Oba derbija sedmog kola Serije A završeni su identičnim rezultatom – 1:1. Mečevi Atalante i Intera, kao i Lacio protiv Juventusa završeni su miroljubivo, iako su u oba duela gosti bili bliži pobedama.

Uzbudljiva utakmica viđena je na Olimpiku gde su crno-beli imali vođstvo do 90+5, ali su domaćini stigli do remija preko Koiseda.

Za Juvnentus je postigao pogodak Ronlado u 15 minutu, ali trenera Pirla može da brine više što je Portugalac morao da napusti teren u 75. zbog povrede.

Sigurno će ova pauza od dve nedelje značiti najboljem igraču Juventusa da se oporavi.

Za Lacio je svih 90 minuta igrao Sergej Milinković Savić.

Kapiten reprezentacije Srbije, na svu sreću, ne nalazi se na listi igrača “neroazura” koji su oboleli od koronavirusa, već je objašnjenje za negovo neigramnje u duelu timova koji se nadmeću u Ligi šampiona – umor.

Što se tiče drugog derbija, miroljubivo je bilo i u Bergamu. Konte je defanzivnom igrom pokušao da iz kontre ugrozi golmana Atalante, što mu je i pošlo za rukom u 58. minutu preko Martineza, ali Atalnta je stigla do boda u 79, gol je postigao Mirančuk.

Mučio se Juventus dosta bez Kristijana Ronalda. Videlo se to po načinu igre i po rezultatima dok je Portugalac bio u izolaciji zbog koronavirusa.

Treba istaći da za crno-plave nije igrao Aleksandar Kolarov, jer po rečima ljudi iz kluba, osetio je umor i nisu hteli ništa da rizikuju sa srpskim reprezentativcem.

Roma je prema očekivanju bila bolja od Đenova u gostima sa 3:1.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike